Tarik-nei til Vålerenga

Fortsetter dialogen med Rosenborg.

NEI TIL OSLO: Tarik Elyounoussi er ikke interessert i en overgang til Vålerenga. Det bekrefter agent Tore Pedersen overfor Dagbladet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
NEI TIL OSLO: Tarik Elyounoussi er ikke interessert i en overgang til Vålerenga. Det bekrefter agent Tore Pedersen overfor Dagbladet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Det er ingen hemmelighet at Fredrikstads kaptein Tarik Elyounoussi (24) ønsker å prøve seg på et høyere nivå igjen.

Primært er han mest interessert i å ta steget opp, bort og vekk fra Tippeligaen, og han var nær en overgang til italienske Pescara tidligere i sommer. Etter å ha passert legesjekken valgte han imidlertid å takke nei til tilbudet.

Nei til VIF De siste ukene har flere tippeligarivaler meldt seg på i kampen om landslagsspillerens navnetrekk. Overfor TV 2 har Fredrikstads sportssjef Joachim Jonsson bekreftet at Rosenborg er interesserte.

Men også Vålerenga har kontaktet Tarik Elyounoussi. Nå har imidlertid østfoldingen gitt de spissjaktende Valle-sjefene avslag:

I dag bekrefter spillerens agent Tore Pedersen overfor Dagbladet at de har sagt nei til Vålerenga.

Drillos toppscorer Om ei uke skal Elyounoussi spille landskamp mot Hellas. På de seks privatkampene som er spilt fra før i 2012, er Tarik Norges toppscorer med tre scoringer.

Fortsetter han trenden og bruker Hellas-oppgjøret til å vise seg ytterligere fram, kan det få opp enda flere utenlandske øyne. For Pescara er ikke de eneste utenfor våre landegrenser som følger med på FFK-kapteinens situasjon. Derfor er det ikke sikkert det blir noen overgang de nærmeste sju dagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer