TATT UT TIL TJENESTE IGJEN: Bjørn Helge Riise, her mot Danmark i mars, er sammen med Tarik Elyounoussi tatt ut til landslagstroppen mot Island og Danmark den kommende uka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
TATT UT TIL TJENESTE IGJEN: Bjørn Helge Riise, her mot Danmark i mars, er sammen med Tarik Elyounoussi tatt ut til landslagstroppen mot Island og Danmark den kommende uka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Tarik og Bjørn Helge inn i landslagstroppen

Erstatter Gamsten.

NADDERUD (Dagbladet): I dag ble Tarik Elyounoussi og Bjørn Helge Riise kalt inn til landslagstroppen til kampene mot Island og Danmark fredag og mandag. 

De skal erstatte skadde Morten Gamst Pedersen som meldte forfall til kampene i går kveld. I tillegg sliter John Arne Riise med en lyskeskade.

- Det er noen spørsmål vi ikke får svar på på noen dager. John Arne sier han blir klar, men vi må avvente noen dager. Vi er ikke helt sikre, sier landslagssjef Egil Drillo Olsen.

Lillebror Riise sliter fortsatt med manglende spilletid i Fulham, men har levert varene på landslaget på tross av manglende kamptrening i klubben.

- Han er i god fysisk form og har trent hardt i flere uker, men det er kampformen vi er usikre på, sier Drillo, og innrømmer samtidig at Norge er svekket uten Gamsten og John Arne Riise.

- Ja, det vet vi aldri, men i utangspunktet skulle de spilt, sier Drillo.

Dagbladet er på dagens trening og kommer tilbake med mer stoff