Tarik reiser til Italia

Skal se på forholdene i italiensk Serie-A-klubb.

SKAL SJEKKE UT FORHOLDENE: Tarik Elyounoussi reiser til Pescara søndag.
Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
SKAL SJEKKE UT FORHOLDENE: Tarik Elyounoussi reiser til Pescara søndag. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Tarik Elyounoussi reiser søndag ned til Italia for å se på forholdene til den nyopprykkede Serie-A-klubben Pescara. Det bekrefter agent Tore Pedersen.

- Vi reiser til Italia søndag. Tarik skal ned for å se på forholdene i Pescara. Sannsynligvis blir ingen papirer skrevet under nå, og ingen avtale er heller i boks, sier Pedersen til Fredrikstad Blad.

Hovedpersonen selv sier at han kun skal ned å se på forholdene i klubben, uten at det nødvendigvis betyr at han vil komme fram til en avtale.

- Det er viktig at det er en bra klubb for meg med tanke på min videre karriere, ikke minst med tanke på landslaget. Derfor tror jeg det er fint å reise ned å se på forholdene, sier Tarik til FB.

Tidligere i dag hevdet nettstedet forzapescara.tv at landslagsspissen nærmest skulle være klar for klubben. Noe agent Tore Pedersen har benektet.

Tarik Elyounoussi har tidligere spilt tre sesonger i Nederland, han var innom Heerenveen fra 2008-2011. 24-åringen er kaptein for Fredrikstad i år.

Pescara rykket opp til Serie-A før inneværende sesong. Laget vil starte med to minuspoeng etter kampfiksingskandalen som rystet Italia.