Tarik savnet hjelp fra lagkompisene

Ble beskyldt for filming her.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge - Nederland 0-1.

Tarik Elyounoussi klasket i bakken i straffefeltet på overtid. Han fikk ikke annet enn en solid dose kjeft av et par sinte nederlendere.

Etter kampen måtte Tarik spørre lagkameratene hvorfor de ikke tro støttende til der han sto og fikk huden full.

- Jeg tulla litt med gutta og spurte hvorfor ingen gadd å hjelpe meg, da jeg sto der med de svære gutta. De var sinte, og det skjønner jeg jo, for de trodde sikkert det var filming, sier Tarik.

Men 20-åringen avviser at han filmet. Men når en spiss sier han ikke vet om det er straffe, er det kanskje grunn til litt skepsis likevel.

- Jeg vet ikke om det var straffe, men kontakt var det. Van der Sar var borti meg på høyre leggen.

Og unggutten sier han trodde han hadde skaffet Norge en sjanse til utlikning i siste liten.

- Jeg trodde jeg skulle få straffe, for jeg kjente jo at han var borti meg. Han traff jo ikke ballen, sier Heerenveen-proffen.

GIKK NED: Tarik Elyonoussi ble beskyldt for filming etter denne situasjonen. Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet
GIKK NED: Tarik Elyonoussi ble beskyldt for filming etter denne situasjonen. Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet Vis mer

Han ble hentet inn i den norske troppen på overtid, og i kveld var han nær ved å redde poeng. Både i straffesituasjonen, og da han fikk en kjempesjanse noen få minutter etter at han entret banen til høylydt applaus.

Ti minutter før full tid dempet han ballen på brystet, vendte vekk Giovanni van Bronckhorst og skjøt rett på Edwin van der Sar.

- Jeg hadde faktisk god tid, bedre enn jeg trodde. Det var synd, for jeg kunne ventet litt før jeg avslutta. Ballen kom litt langt unna, og jeg traff litt gærent. Det var litt kjipt å ikke få treff på den der, sier Tarik til Dagbladet.no.

Tarik savnet hjelp fra lagkompisene