Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tarik ser positivt på Sollieds avgang

- Hadde ikke noe stort forhold til ham.

SØRGER IKKE: Tarik Elyounoussi håper på mer tillit under en ny trener, enn det han opplevde under Trond Sollied i nederlandske Heerenveen.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SØRGER IKKE: Tarik Elyounoussi håper på mer tillit under en ny trener, enn det han opplevde under Trond Sollied i nederlandske Heerenveen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no): I går måtte Trond Sollied gå fra trenerjobben i nederlandske Heerenveen, på grunn av det det klubben kaller «kulturelle forskjeller».

En som sitter ikke spesielt sørgende igjen er Tarik Elyounoussi.

- Jeg hadde ikke noe stort forhold til han. Nå får vi en ny trener og det betyr for min egen del at jeg også får en ny sjanse, så jeg får ta det litt positivt at jeg får begynne litt på nytt igjen, sier Tarik Elyounoussi til NRK.

Den tidligere Fredrikstad-angriperen har slitt med å få spilletid under Trond Sollied, og har åpenbart heller ikke hatt noe spesielt norsk-broderlig bånd med sin tidligere sjef.

Elyounoussi peker på flere grunner til at Sollied er ferdig i Heerenveen, blant annet en åpen krangel i pressen med klubbens lege og dårlige resultater i serieåpningen.

- Han hadde en ellever som fikk spille hele tiden. Det var hans filosofi og sånt er det alltid forskjellige meninger om i spillergrupper, så det var sikkert noen som var misfornøyd med han, legger 21-åringen til.

Tarik håper nå på en ny start under Heerenveens neste hovedtrener.

Også landslagets Christian Grindheim spiller i den nederlandske æresdivisjonsklubben, som etter fem serierunder hadde tapt tre, spilt én uavgjort og kun tatt én seier under Trond Sollied.

Det har ikke lyktes Dagbladet å oppnå kontakt med Sollied siden avgangen i går.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling