Tarik ser positivt på Sollieds avgang

- Hadde ikke noe stort forhold til ham.

SØRGER IKKE: Tarik Elyounoussi håper på mer tillit under en ny trener, enn det han opplevde under Trond Sollied i nederlandske Heerenveen.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SØRGER IKKE: Tarik Elyounoussi håper på mer tillit under en ny trener, enn det han opplevde under Trond Sollied i nederlandske Heerenveen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går måtte Trond Sollied gå fra trenerjobben i nederlandske Heerenveen, på grunn av det det klubben kaller «kulturelle forskjeller».

En som sitter ikke spesielt sørgende igjen er Tarik Elyounoussi.

- Jeg hadde ikke noe stort forhold til han. Nå får vi en ny trener og det betyr for min egen del at jeg også får en ny sjanse, så jeg får ta det litt positivt at jeg får begynne litt på nytt igjen, sier Tarik Elyounoussi til NRK.Den tidligere Fredrikstad-angriperen har slitt med å få spilletid under Trond Sollied, og har åpenbart heller ikke hatt noe spesielt norsk-broderlig bånd med sin tidligere sjef.

Elyounoussi peker på flere grunner til at Sollied er ferdig i Heerenveen, blant annet en åpen krangel i pressen med klubbens lege og dårlige resultater i serieåpningen.

- Han hadde en ellever som fikk spille hele tiden. Det var hans filosofi og sånt er det alltid forskjellige meninger om i spillergrupper, så det var sikkert noen som var misfornøyd med han, legger 21-åringen til.

Tarik håper nå på en ny start under Heerenveens neste hovedtrener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer