Tarik skaffet straffe i RBK-debuten

Enkel borteseier mot Sogndal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sogndal - Rosenborg 0-3

To straffemål av Borek Dockal og en overtidsscoring av John Chibuike sikret Rosenborg 3-0-seier i eliteserieoppgjøret borte mot Sogndal søndag.

Gjestene fra Trondheim kunne til slutt reise hjem med full poengpott etter en kamp der lagene var best i en omgang hver. Med seieren er trønderne med for fullt i gullkampen i eliteserien.

Rosenborg stilte med nykommerne Tarik Elyounoussi og Tore Reginiussen fra start. Sistnevnte måtte markere seg allerede etter tre minutter da han reddet en avslutning fra Tonny Brochmann på streken.

Sogndal fortsatte å være det farligste laget. Særlig backen Taijo Tenistes svært lange innkast skapte flere problemer for det noe nykomponerte Rosenborg-mannskapet. Mål ble det dog ikke på sogningene, selv om både Brochmann og Ricardo Santos kunne fått nettsus. For RBK fikk Rade Prica den beste sjansen, men svensken sendte ballen i nettveggen.

Tarik Elyounoussi spilte en relativt anonym rolle helt til han ble felt av Sogndals keeper Kenneth Udjus med 20 minutter igjen. Borek Dockal trillet inn det første målet, og fikk sjansen til å sette inn sitt andre fra merket bare seks minutter senere. Det gjorde tsjekkeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer