Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tarik slapp med skrekken

Ikke brudd i armen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mye tydet på brudd da Tarik Elyounoussi måtte forlate banen etter få minutter med store smerter i armen. Unggutten landet forkjært da han stupte fram på et Brenne-innlegg, og måtte kjøres til sykehus for røntgenundersøkelse.

Et brudd ville høyst sannsynlig betydd slutten på årets sesong for Elyounoussi, men så ille var det heldigvis ikke.

- Vi fryktet et brudd fordi smertene var så voldsomme, og han ikke klarte å bevege armen. Nå har han vært på røntgen, og det er ikke så alvorlig som først antatt. På grunn av væskedannelse er ikke bildene helt klare ennå, men meldingen fra sykehuset går ut på at det ikke er brudd, sier fysioterapeut Erik Strøm til Dagbladet.no.

- Når er han tilbake på banen?

- Vi vet mye mer i morgen og på mandag. Men det bør ikke ta altfor lang tid, det er mulig han er i full trening mot slutten av uka. Han skal sjekkes igjen i morgen, sier Strøm.

Fredrikstad fryktet armbrudd for Tarik Elyounoussi , men røntgenbildene viser at skaden ikke er så alvorlig som først antatt. Her vinker han til supporterne med den friske armen idet han fraktes vekk fra Åråsen. Foto: SCANPIX
Fredrikstad fryktet armbrudd for Tarik Elyounoussi , men røntgenbildene viser at skaden ikke er så alvorlig som først antatt. Her vinker han til supporterne med den friske armen idet han fraktes vekk fra Åråsen. Foto: SCANPIX Vis mer