Tarik svarer på kritikken fra Nordlie etter kvinnefotball-utspill

- Det kom litt feil ut det der.

MÅTTE SVARE FOR SEG:
Tarik Elyounoussi fikk mange spørsmål om kritikken av kvinnefotball.
Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
MÅTTE SVARE FOR SEG: Tarik Elyounoussi fikk mange spørsmål om kritikken av kvinnefotball. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Tarik Elyounoussi kom tidligere i dag med noen uheldige uttalelser om kvinnelandslaget i fotball, noe som fikk flere til å reagere, blant andre Tom Nordlie som mener slike holdninger er helt bak mål.

- Så sent som i går sto fotballpresidenten på tv og sa at han ville bygge opp Tarik som profil. Tarik har vært fornuftig, men det her er totalt skivebom. Han prøver å være morsom, men det blir til at han tråkker på andre, sier Nordlie til Dagbladet.

Til Dagbladet bedyrer Tarik at han aldri mente å si noe nedsettende om kvinnefotball.

- Jeg vet ikke hva som står i artikkelen engang. De som kjenner meg vet at jeg ikke sier noe dritt om jentefotballen, sier Tarik Elyounoussi til Dagbladet, og utdyper:

- Men at det er morsomt å se på, skriver jeg under på. Og jeg har sett selv at det scores fra midtbanen. Jeg synes det er veldig morsomt å se på jentefotball, men det blir helt feil å sammenlikne med herrefotball. Selv om det scores fra midtbanen også i herrefotball. Nei, det kom litt feil ut det der.

Morsomt å se på - I innslaget ble det fremstilt som at du med «morsomt» mente at det var så mange tilfeldige situasjoner at det ble en underholdningsfaktor i seg selv?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer