Tarik viser gryende form i Bundesligaen

Scoret igjen.

 I FORM:  Tarik Elyounoussi. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
I FORM: Tarik Elyounoussi. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Tarik Elyounoussi har funnet formen og scoret tirsdag sitt tredje seriemål i høst. Hoffenheim spilte 3-3 mot Freiburg og er på 2.-plass.

Ny serieleder er Bayern München, som satte skapet på plass og rev oppkomlingen Paderborn ned fra tabelltoppen med 4-0-seier på hjemmebane. Mario Götze (2), Robert Lewandowski og Thomas Müller sto for målene.

Hoffenheim kom tidlig i trøbbel hjemme mot Freiburg. To raske mål av gjestenes Mike Frantz sørget for det, men en soloprestasjon av Elyounoussi rett før pause sørget for ny spenning i en kamp som skulle bli svært dramatisk.

Ingen av Freiburg-forsvarerne evnet å ta ballen fra nordmannen, som reduserte til 1-2. I annen omgang skaffet Elyounoussi også frisparket Sebastian Rudy på vakkert vis omsatte i 2-2.

Drama Dramatikken var på ingen måte slutt med det. Tobias Strobl felte Jonathan Schmid, og Vladimir Darida scoret på straffespark til 3-2 for Freiburg. Ti minutter før slutt sto Darida selv for en stygg felling og ble sendt av banen med rødt kort.

Hoffenheims sluttspurt i overtall så ut til å bli resultatløs. Elyounoussis volleyskudd utenfor fra spiss vinkel holdt på å bli siste mulighet, men i tredje overtidsminutt dukket danske Jannik Vestergaard opp og gjorde 3-3.

Hoffenheim og Mainz, som spilte 2-2 mot Eintracht Frankfurt, deler dermed 2.-plassen på tabellen to poeng bak Bayern München, men ett foran Paderborn.

Brutalt Nyopprykkede Paderborn gikk på banen som serieleder, men fikk en brutal virkelighetssjekk i møte med Bayern Münchens tittelforsvarere. To mål i det første kvarteret avgjorde det meste foran 71.000 tilskuere, og de nyopprykkede gjestenes spillere måtte gå av banen etter å ha blitt rundspilt og utklasset.

- Det var viktig for oss å sette ting på plass. Paderborn fikk problemer helt fra start, sa Arjen Robben til Sky etter kampen.

I tirsdagens siste kamp tok Schalke sin første serieseier for sesongen med 3-0 borte mot Werder Bremen, som i likhet med Freiburg, Hertha Berlin, Hamburg og Stuttgart fortsatt venter på sin første trepoenger.

(NTB)