Tarjei etter Fourcades gulletappe: - Han er uslåelig. Jeg vil ikke konkurrere mer i VM

Spøkte om hvor sterk franskmannen er.

NEDSLÅTT: Martin Fourcade kunne plusse på gullkontoen sin i VM, mens Tarjei Bø henger med hodet etter å ha blitt banket av franskmannen på sisteetappen i dagens miced-stafett i Holmenkollen.
NEDSLÅTT: Martin Fourcade kunne plusse på gullkontoen sin i VM, mens Tarjei Bø henger med hodet etter å ha blitt banket av franskmannen på sisteetappen i dagens miced-stafett i Holmenkollen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Forhåndsfavoritten Martin Fourcade viste seg så sterk som man kunne forvente - til tross for at det heftet litt usikkerhet rundt han etter sykdommen som har plaget verdens beste skiskytter den siste tiden før VM-starten.

Dermed gikk han Frankrike inn til VM-gullet på mixed-stafetten etter en sterk sisteetappe, hvor han kvittet seg med tyske Simon Schempp og Tarjei Bø på veien.

Franskmannen var allerede før mesterskapet tippet til å bli den store VM-kongen, og etappen han leverte i dag gjorde ingen ting for å dempe forventningene på hans skuldre.

- God idé På spørsmål fra en fransk journalist om Tarjei Bø og Simon Schempp nå frykter å møte Fourcade i resten av mesterskapet, grep Bø mikrofonen begjørlig og svarte spøkefullt.

- Fourcade er uslåelig. Jeg vil ikke konkurrere mer mot han, til latter fra salen.

Fourcade kastet seg på den spøkefulle tonen, og la raskt til:

- Det synes jeg er en god idé!

- Ekstra gledelig Mens Tarjei Bø hang litt med geipen, så har startet VM på perfekt vis for Martin Fourcade. Han vant sitt sjuende VM-gull, men gledet seg ekstra over en gullmedalje som deles med hele laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer