Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tatoveringen har ikke noe med min situasjon å gjøre

Men Agger har bestemt seg for hvor han vil spille.

ETTERTRAKTET: Danske Daniel Agger er ettertraktet, og Liverpool-spilleren sier selv at han ønsker å bli i klubben, men at han ikke vet hva klubben selv ønsker. Foto: GETTY IMAGES
ETTERTRAKTET: Danske Daniel Agger er ettertraktet, og Liverpool-spilleren sier selv at han ønsker å bli i klubben, men at han ikke vet hva klubben selv ønsker. Foto: GETTY IMAGES Vis mer

(Dagbladet): Liverpool-stopper Daniel Agger (27) er blitt koblet bort fra klubben etter interesse fra flere andre store lag.

Nylig dukket dansken opp med en tatovering på knyttneven med bokstavene YNWA - en fortkortelse for Liverpool-hymnen «You'll Never Walk Alone» .

- Tatoveringen har ikke noe med min aktuelle situasjon å gjøre, sier Agger ifølge Ekstra Bladet.

- Det er en gest overfor The Kop (supporterne), klubben, byen og folk rundt klubben.

Vil bli
Blant annet skal Manchester City og Barcelona være blant klubbene som har vist interesse for den danske midtstopperen.

Selv sier Agger at han ikke vil flytte et annet sted i England.

- Jeg vil helst bli. Jeg kan ikke forestille meg å spille for andre klubber i England. Men en kan aldri vite, om klubben mener det er best å selge meg, sier Agger.

Liverpool-sjef Brendan Rodgers har ikke utelukket et salg.

Kan bli solgt
- Jeg er en realist. Hvis noen kommer inn med et enormt bud, og det er i klubbens beste interesse, så må vi vurdere det. Det gjelder Daniel og andre spillere, sier Rodgers til klubbens hjemmeside.

Pål Christian Møller, leder for Liverpools skandinaviske supporterklubb, sa til Dagbladet nylig at det kan være lurt å selge hvis det kommer et stort bud. Blant annet skal City ha kommet med et bud på rundt 20 millioner pund tidligere i sommer.

- Ja, alle har en pris. Men uansett hva som skjer med han så er han en spiller som har hjertet på riktig sted, sier Møller.

Liverpool serieåpner på bortebane mot West Bromwich førstkommende lørdag.

GOD I EM: Danske Daniel Agger spilte et god EM, selv om Danmark røk ut i gruppespillet. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev
GOD I EM: Danske Daniel Agger spilte et god EM, selv om Danmark røk ut i gruppespillet. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media