Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tatoveringer, uflidd, dandy, selvsikker.

dos Santos leter etter bohemer i Vålerenga.

(Dagbladet.no:) Takket være spillestilen og personlighetene til gamle helter, ble Vålerenga sett på som bohemklubben.

Mye er skjedd med fotballen siden den tida, og Freddy dos Santos lurer på om det fortsatt finnes bohemer i Vålerenga. I et Vålerenga-blad boligbyggerlaget USBL sendte ut til oslofolk denne uka, har forsvar-, midtbane- og angrepsspilleren skrevet en artikkel om nettopp dette.

Han går rett og slett gjennom troppen spiller for spiller, på jakt etter en bohem.

- Forbløffende normal

Her er dos Santos\' beskrivelse av noen av lagkameratene:

Arni Gautur Arason: Han er nesten forbløffende normal. Han er lavmælt, profesjonell og stødig. Drister seg nesten ikke ut i feltet engang. Han er litt for «ordentlig» til å regnes som bohem.

Allan Jepsen: Han er dansk, og de er jo vanligvis løsslupne og liberale. Dessuten har han bodd i Hamburg og så skrur han cornere direkte i mål. Som person er han både utadvendt, lur og morsom. Gi ham litt tid, og han kan bli mannen vi søker.

Thomas Holm: En potensiell bohem. Han er uflidd, snakker mye og ofte uforståelig, er glad i hyggelige lag og en ekte Oslo-gutt. Thomas gir alltid 100 prosent og han liker å disse motstanderne.

TOK HÅRET: Freddy dos Santos mente at Christian Grindheim kunne være en bohem-kandidat, men så forsvant det lange håret. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN
TOK HÅRET: Freddy dos Santos mente at Christian Grindheim kunne være en bohem-kandidat, men så forsvant det lange håret. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer

Magne Hoseth: Han er en slags bohem. Han har meningers mot, digges av damene, har masse tatoveringer og også tekniske ferdigheter til å backe opp hans store ord. Men han er liksom litt mer dandy enn Henger\'n, Snapper\'n og gutta.

- Kan ikke sitte på benken

Christian Grindheim: Definitivt en bohem-kandidat. Det er det samme om han snakker så uforståelig at han ikke kan være på direkte-tv - han må tekstes, for denne gutten har det som trengs. Håret hans begynner å bli fantastisk uflidd og han er så selvsikker at det nesten er kvalmt.

PS: I ettertid har Grindheim barbert seg på hodet, så da har kanskje bohemsjansene falt litt.

Freddy dos Santos oppsummerer ved å konkludere at det er noen bohemtyper i klubben, men ikke på den samme måten som før. Dos Santos spurte Terje «Henger\'n» Hellerud om kriteriene.

- En bohem må være litt utenom det vanlige, og ikke ta ting så seriøst. Han må være glad i å dra på byen, ha dametekke og være en person folk har lyst til å være sammen med. Han må være kjapp i replikken - og han må være god. Han kan ikke sitte på benken, sier Henger\'n til Vålerenga-magasinet til USBL.

DANDY: Freddy dos Santos mener at Magne Hoseth er dandy, kanskje for dandy til å være en Vålerenga-bohem.
VURDERER: Freddy dos Santos kaster dom over lagkameratene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling