Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tatt for fyllekjøring: - Nådde bunnen

Marcus Pedersen er tatt for fyllekjøring melder Hamar Arbeiderblad.

SIKTET: Tidligere landslagsspiss Marcus Pedersen er siktet for promillekjøring. Han har tilstått og mandag om en uke får han dommen sin. Vis mer

Tidligere landslagsspiss Marcus Pedersen er siktet for promillekjøring. Han har tilstått og mandag om en uke får han dommen sin. Det var Hamar Arbeiderblad som meldte saken.

- Jeg skal ta den straffen jeg får. Nå er jeg bare glad for at jeg ikke kjørte på noen eller noe. Det er skamfullt, sier Pedersen til lokalavisa.

Til lokalavisa sier han at han hendelsen kom som en følge av hvordan han har hatt det den siste tida.

Spilleren er siktet for å ha kjørt bil i påvirket tilstand og må møte i retten. Det går fram av den offentlige rettslisten for Hedmarken tingrett melder HA.

Pedersen er siktet for overtredelse av vegtrafikklovens paragraf 22, 1. ledd som er kjøring med over 0,2 i promille. Saken er berammet som en tilståelsessak i Hedmarken tingrett mandag 22. juni.

- De fleste rundt meg vet om hva som har skjedd nå. Man må ta læring av det, se framover. Bunnen er nådd, så nå ser jeg bare opp og fram, sier den tidligere utenlandsproffen.

Dagbladet har vært i kontakt med sportssjef og hovedtrener i HamKam, Espen Olsen, men han ønsker ikke kommentere saken ytterligere.

Pedersen vendte hjem til moderklubben HamKam for kort tid siden. Spissen har vært uten klubb siden han sa opp kontrakten med Strømsgodset i fjor sommer.

- Marcus har vært åpen og ærlig med oss hele veien. Faktisk gjorde denne hendelsen oss enda mer motivert for at vi ønsket å gjøre dette for å hjelpe Marcus, sa Olsen til Hamar Arbeiderblad.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!