Se tabben:

Tatt på fersken

Den danske nyhetsankeret Thomas Mengers Karstensen måtte bare få med seg storseieren til det danske landslaget.

MULTITASKER: Det danske nyhetsankeret fikk mye oppmerksomhet etter sin nyhetsopplesning på TV2 Fyn 28. mars. - Det er irriterende, sa han til danske BT. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet TV / TV2 Fyn / NTB / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under nyhetssendingen til TV 2 Fyn i Danmark leste nyhetsankeret Thomas Mengers Karstensen opp nyhetene på normalt vis, men den observante seer kunne få med seg noe som var litt uvanlig.

Karstensen hadde nemlig plassert mobilen sin på pulten foran seg fordi han ville få med seg Danmarks kvalifiseringskamp mot Moldova. Det fikk enkelte seere med seg og en video av hendelsen ble lagt ut på en populær dansk instagram-profil. Det har gjort at reaksjonene ikke latt vente på seg.

- Jeg ble veldig overrasket over oppmerksomheten det fikk, sier Karstensen til danske BT og ler av situasjonen.

Han trodde nemlig ikke at seerne kunne se mobiltelefonen på TV.

- Jeg er drittlei av det, men samtidig må jeg bare ta det med et smil fordi det er ikke akkurat veldig alvorlig. Men det er irriterende, sier han.

Ifølge danske B.T. var sendingen en av de enklere for Karstensen fordi den inneholdt verken studiogjester eller livereportere.

- Jeg hadde fulgt med på kampen før sendingen og ble fascinert av at de scoret så mange mål. Derfor tok jeg med meg mobilen inn i studio for å følge med på hvor mange mål de skulle klare å score, sier han.

Karstensen fikk med seg at Danmark scoret hele åtte mål i 8-0-seieren over Moldova på søndag.

På sosiale medier har det for det meste kommet positive tilbakemeldinger. Tidligere fotballspiller Sandro Spasojevic la ut video av hendelsen på Twitter og kalte det for «høy, høy klasse».

- Jeg har fått høre det på jobb, men jeg er meget fotballinteressert, sier Karstensen og forteller at han er Odense og Tottenham-fan, samtidig som han følger det danske landslaget.

- Jeg følger de lagene tett, men jeg skal nok ikke gjøre det når jeg er på TV fra nå av, avslutter Karstensen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer