Johannes Thingnes Bø:

Tatt på senga av «stokken»

Johannes Thingnes Bø (27) fikk seg en liten overraskelse på første skyting onsdag.

TATT PÅ SENGA: Johannes Thingnes Bø innrømmer at han ble tatt på senga under første skyting på miksstafetten. Foto: Primoz Lovric / NTB
TATT PÅ SENGA: Johannes Thingnes Bø innrømmer at han ble tatt på senga under første skyting på miksstafetten. Foto: Primoz Lovric / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
oberhof
Alt om

VM i skiskyting

POKLJUKA (Dagbladet): Kort tid før VM valgte Johannes Thingnes Bø å bytte ut hele geværskjeftet sitt, også kalt «stokken». Den drastiske endringen fikk flere til å sperre opp øyenbrynene.

- Det er som om en Formel 1-fører skulle byttet ut hele cockpiten sin eller en skihopper byttet ut ski og hoppsko. Så det er en kjempestor endring og veldig tøft å gjøre rett før VM, sa NRKs ekspert Ola Lunde til egen kanal.

Da Dagbladet møtte Thingnes Bø dagen før VM braket løs med onsdagens miksstafett, innrømmet stryningen at han var spent.

- Nå får jeg endelig se for min egen del om det funker eller ikke. Jeg er litt spent på egne vegne også, men jeg har troa på det jeg driver med og gleder meg til å oppfylle de drømmene jeg har for VM. Med ny børse og ny skyting så håper jeg det sitter, sa Thingnes Bø til Dagbladet.

Tatt på senga

Og verdenscuplederen fikk sin første drøm for dette VM oppfylt med gull på miksstafetten. Thingnes Bø gikk en monsteretappe og selv med fire bomskudd av Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland var Norge overlegne.

Men yngstebror Bøs etappe var ikke uten dramatikk. På den andre runden knakk 27-åringen staven, men etter løpet var han selv mest opptatt av det som skjedde på den liggende skytinga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer