Hoppekspert Johan Remen Evensen

Tatt på senga under NRK-sending: - Hvor har du det fra?

Rød brikke på hoppernes ski skapte forvirring i Hoppuka.

FORVIRRING: Den røde brikken på hoppernes ski skapte forvirring under NRKs første sending fra Hoppuka. Ekspert Johan Remen Evensen fikk beklagelse fra arrangøren om at det ikke ble godt nok informert. Foto: NTB Scanpix / Tore Ulrik Bratland
FORVIRRING: Den røde brikken på hoppernes ski skapte forvirring under NRKs første sending fra Hoppuka. Ekspert Johan Remen Evensen fikk beklagelse fra arrangøren om at det ikke ble godt nok informert. Foto: NTB Scanpix / Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OBERSTDORF (Dagbladet): Tyskeren Richard Freitag vant fredagens kvalifisering i Oberstdorf. Det første rennet i den tysk-østerrikske hoppuka går lørdag – og alle seks nordmennene er kvalifisert.

Det som ikke var så lett å se på TV, men som enkelte fikk med seg, var at flere av hopperne hadde en rød brikke på hoppskiene. Underveis oppsto det spekulasjoner om hva dette var.

NRKs hoppekspert, Johan Remen Evensen, innrømmer at han ble tatt på senga under sending. Da han fikk spørsmål på sosiale medier om hva den røde brikken var, svarte han følgende på Twitter:

«Skal spørre gutta, tipper det bare er en beskyttelse for klipsen bak som skal inn i skoen.»

Noe seinere fikk han svar av Twitter-brukeren Alexander Henningsen:

«Den røde brikken som står bak skia er et nytt måleapparat for å måle diverse: Lengde, kurve, høyde, fart, osv., tror jeg.»

På spørsmål fra Evensen – om hvor han hadde fått infoen fra – kunne Henningsen fortelle at brikken ble brukt under et damehopprenn på Lillehammer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer