Taus etter nedtur

Emil Iversen ble ellevte beste nordmann på 15 kilometer fri. Etter rennet kom Johannes Høsflot Klæbo med klar beskjed etter nedturen.

RETT FORBI: Emil Iversen gikk rett forbi media for andre dag på rad. Video: Løkås / Haarstad. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Emil Iversen har hatt en variert sesongstart. Han har vist god form i klassisk både på Beitostølen og i Ruka, men i fristil og i sprint har han slitt.

Iversen er vanligvis den mest snakkesalige av alle på landslaget, men i det siste har han lekt katt og mus med journalistene i pressesonen. 30-åringen har elegant sneket seg ut av områdene hvor intervjuene blir gjort med et lurt smil rundt munnen.

Usikker

Det gjorde han også lørdag. Iversen ville ikke si noe om 23.-plassen. 10 nordmenn var bedre. Nå er spørsmålet hva som skjer framover.

Iversen har ikke lagt skjul på at han ønsket et konkurranseopphold før OL. Det er blitt snakket om Tour de Ski-nei og en seinere ankomst på OL-precamp i januar, men som landslagstrener Eirik Myhr Nossum påpekte tidligere i høst:

- Tour de Ski kan inntil videre være et viktig uttaksrenn. Det kan hende han må dit hvis han vil til OL. Det er mye hvis og om i dette regnestykket.

Etter de to første verdenscuphelgene og vissheten om at det venter 15 kilometer fri og sprint i fristil i Davos neste helg, er neppe de to siste strekene satt på regnestykket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer