Taus Hoset i finalen

Vraket fra landslaget, spiller Royal League-finale i kveld.

(Dagbladet.no:) Da Åge Hareide i går leste opp navnene på spillerne som skal representere Norge mot Italia neste lørdag, var Magne Hoset ikke blant de utvalgte.

- Det skyldes at han ikke har gjort gode nok prestasjoner for FCK, der han gjerne har startet på benken. Det kommer i tillegg til en ikke helt god prestasjon mot Moldova, sa Åge Hareide.

Det er spesielt den defensive delen av spillet landslagssjefen ønsker Hoset skal bli bedre på.

Midtbanespilleren er taus om vrakingen.

- Jeg har ikke lyst til å si noe særlig om dette. Jeg vil helst slippe å kommentere alt som har med landslaget å gjøre, sier han til Romsdals Budstikke.

- Riktige lag i finalen

I kveld spiller Hoset Royal League-finale mot Arne Erlandsens IFK Göteborg. Svenskene spilte byderby mot Örgryte på tirsdag, men satser likevel for fullt på Nya Ullevi.

- Vi spiller heller en finale enn å hvile. Både den og derbyet er positive hendelser, og siden vi vant mot Öis blir det ikke vanskelig å lade batteriene, sier Erlandsen til Göteborgs-Posten.

Angrepsspiller Peter Ijeh - som puttet to ganger mot Vålerenga på Ullevaal i våres - synes de riktige lagene spiller i finalen.

- Vi og København er Nordens beste lag, så det føles rett at vi gjør opp om pokalen, sier han.

FINALE UTEN NORSKE LAG: København og IFK Göteborg skal gjøre opp om den nordiske tittelen. Her er Magne Hoset i en duell med RBKs Christer Basma i en tidligere runde.