Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Taus Morgan på FFK-årsmøte

Satt på bakerste benk, fortsatt sykmeldt.

• Tiltalt for dokumentfalsk: La ned påstand om ett års fengsel

Morgan Andersen var til stede på Fredrikstads årsmøte mandag.

Andersen er sykmeldt fra stillingen som direktør i fotballklubben. Han fulgte møtet fra bakerste benk, men ville ikke si noe om sitt eget forhold til klubben.

- Jeg ønsker ikke å komme med noen kommentarer akkurat nå. Jeg ber om forståelse for det, sa Andersen til Fredriksstad Blad.

I februar sto han tiltalt for dokumentfalsk og falsk anmeldelse i forbindelse med Mikel-saken. 13. mars er det domsavsigelse i saken. Aktoratet har lagt ned påstand om ett års fengsel, hvorav seks måneder er betinget.

(NTB)

BRUKTE ÅTTE DAGER I RETTEN: Sykmeldte Morgan Andersen stilte på årsmøtet i FFK i går kveld, på tross av at han er sykmeldt fra stillingen som som sportsdirektør. Foto: Scanpix
BRUKTE ÅTTE DAGER I RETTEN: Sykmeldte Morgan Andersen stilte på årsmøtet i FFK i går kveld, på tross av at han er sykmeldt fra stillingen som som sportsdirektør. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media