Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Taus om framtida

Som programleder kommer Martin Andresen med alle svarene, men når det er snakk om egen fotballframtid holder han kortene tett til brystet.

I går fikk Martin prøve seg som medprogramleder i spørreprogrammet «Fasit» på Asker og Bærum TV. Der hadde han spørsmål og svar til kommunens smarteste tiendeklassinger, men når spørsmålene gjelder hans egne planer, er han ganske blank.

-  Jeg vil ikke utelukke noe som helst. Jeg er inne i en prosess nå og det ville vært uryddig å uttale seg om det, sier Martin Andresen til Dagbladet. Vålerenga og Rosenborg er nevnt som de mest aktuelle klubbene i Tippeligaen og Andresen bekrefter at utelandske klubber også er interessert.

-  Men jeg har ikke hastverk, og har ikke satt noen tidsfrist på når dette skal avgjøres.

Ingen gepard -  Geparden har den egenskapen at den kommer opp i veldig høy hastighet, men bare holder den i kort tid - akkurat som Martin, svarte Ingebrigt Steen Jensen - for anledningen dommer i kunnskapskonkurransen - med glimt i øyet.

-  Den høye hastigheten kan vel diskuteres, gliste Martin.

En annen ting som kan - og skal - diskuteres, er Andresens fotballframtid i Stabæk. Der spørs det om smigrende kommentarer er nok til å holde på landslagskapteinen. Førstedivisjonsspill og usikkerhet rundt trenerrollen gir ikke Bærumsklubben sterke kort på hånda - og slikt er Andresen opptatt av.

Bridge På tirsdag kom den ettertraktede midtbanespilleren hjem fra to ukers bridge-ferie i Orlando. Det endte med finale i det åpne amerikanske mesterskapet.

-  Jeg var faktisk ikke utenfor hotellet i løpet av de to ukene, forteller Andresen - som ikke har vurdert å sette fotballskoa på hylla for å satse på bridge:

-  Det er utrolig moro og mye prestisje i det, men jeg er rett og slett ikke god nok.

-  Snart slutt Heldigvis er saken en annen på fotballbanen, der kan han vente til det riktige tilbudet dukker opp.

-  Det er sportslige, økonomiske og familiære hensyn å ta, forteller Andresen uten egentlig å fortelle noe som helst - bortsett fra at utlandet er interessant.

-  Familien har ikke noe problemer med å flytte utenlands, slår 27-åringen fast.

Og kanskje er dette tida for å ta det virkelig store steget i karrieren.

-  Jeg begynner å bli gammel nå, vet du. Det er snart over, smiler Martin Andresen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media