Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Taylor drapstrues etter Eduardo-brudd

Besøkte spissen på sykehuset.

(Dagbladet.no): Martin Taylor går under navnet «Tiny» i Premier League, fordi han er kjent som en gentleman på tross av sine 193 cm.

Taklingen mot Eduardo lørdag ettermiddag var ikke av en myke sorten, kroaten fortalte fra sykesenga i går at han på banen kikket ned på foten og så at den pekte feil vei.

Trues på YouTube

Nå utsettes takleren Tayor for drapstrusler, blant annet på YouTube. Det skriver den britiske avisa Daily Star i dag.

Truslene lå fortsatt ute på videotjenesten da Dagbladet.no sjekket i formiddag. På et klipp med stillbilder og musikk blir fansen oppfordret til å si sin mening om taklingen.

Av 670 kommentarer handler flere om at Taylor ikke fortjener livets rett.

Selv ønsker ikke Eduardo å legge skylda på den 28-årige briten.

- Slikt skjer i fotballen, sier Eduardo fra sykehuset i London i går.

image: Taylor drapstrues etter Eduardo-brudd

Selv Arsenal-manager Arsene Wenger var lørdag kjapp til å trekke tilbake sin første kommentar, om at Taylor burde bli utestengt fra fotballen for alltid.

- I ettertid så jeg at mine kommentarer om Martin Taylor var overdrevne. Jeg sa det rett etterpå, i kampens hete, sa Wenger.

Birmingham har beklaget taklingen overfor Eduardo og Arsenal, men kobler truslene til Wengers tidlige utspill.

- Det som er ute på nettet hjelpes ikke akkurat av Arsene Wengers kommentarer. Martin er lei seg over det som skjedde, sier en Birmingham-talsmann.

Flere av Taylors lagkamerater i Birmingham mener stopperen bare fikk rødt kort fordi taklingen ga et slikt stygt beinbrudd.

- Det var et uhell. Tiny gikk ikke inn med begge føtter, han kastet seg ikke inn. Alle kjenner Tiny, han er en god gutt og har ikke et vondt bein i kroppen, sier Birmingham-back Stephen Kelly.

Taylor vil ikke skade folk

Også Arsenal-spiss Niklas Bendtner, som har vært på utlån til Birmingham, tror Taylor bare var uheldig.

HER BREKKER BEINET: Martin Taylor var for treig og knuste leggbeinet til Eduardo med denne taklingen. I dag kommer det fram at stopperen er blitt drapstruet. Foto: Scanpix/Reuters
HER BREKKER BEINET: Martin Taylor var for treig og knuste leggbeinet til Eduardo med denne taklingen. I dag kommer det fram at stopperen er blitt drapstruet. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg kjenner Martin Taylor og han er ikke en spiller som ønsker å skade folk. Han er så rolig. Jeg har hørt han er veldig lei seg, og jeg vet at det er sånn han er, sier dansken.

Selv prøvde Taylor å besøke Eduardo på sykehuset allerede lørdag kveld. Søndag slapp han inn til Arsenal-spissen, skriver flere aviser i dag, og fikk ønsket 24-åringen god bedring.

Eduardo er trolig ute i minst et halvt år, hvis han kommer tilbake på banen. For de første diagnosene var dårlige.

Arsenal-kompis Mathieu Flamini forteller at fotballspillerne fra Nord-London har tenkt å gi spissen en gave mens han trener seg opp.

- Vi ville vinne ligaen tidligere også, men nå ønsker vi å vinne den for Eduardo. Det gjør oss opprørt at han brakk beinet. Han kommer ikke til å være med oss på lenge, så i mellomtida skal vi vinne tittelen for han, sier Flamini til Daily Mirror.

UTVIST: Martin Taylor skal ha besøkt Arsenal-spissen på sykehuset i går.
LIGAGULLET SOM TRØST: Mathieu Flamini (t.h) vil at resten av Arsenal-laget skal sørge for at Eduardo blir ligamester mens spissen er ute av spill.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media