Taylor kan bli England-sjef ut sesongen

Englands midlertidige landslagssjef, Peter Taylor, får trolig tillatelse av Leicester til å lede nasjonens fotballstolthet resten av sesongen hvis FA ikke lykkes med å finne ny landslagssjef før nyttår. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Det engelske fotballforbundet (FA) har tre kandidater på ønskelista som ikke er offentliggjort. Sannsynligvis er kandidatene Arsenal-manager Arsene Wenger, FC København-sjef Roy Hodgson og Lazios svenske trener Sven Göran Eriksson. Hvis FA ikke får napp hos noen av kandidatene - åpner Leicester nå døra for at klubbens manager Peter Taylor kan fortsette som midlertidig England-sjef ut sesongen.

- For øyeblikket er det et hypotetisk spørsmål fordi FA har vært klare på at de skal utnevne ny landslagssjef innen årets slutt, Men jeg er klar over at det kan ta litt lenger tid avhengig av kandidatenes tilgjenglighet, sier Leicesters styreformann John Elsom, som må se på klubbens situasjon før han tar en avgjørelse.

- Hvis vi blir spurt om å la Peter fortsette avhenger det av Leicesters situasjon. Men det kan helt klart skje, sier Elsom til Soccernet.

Sven Göran Eriksson har forlenget kontrakten med Lazio med ett år. Den italienske storklubbens president, Sergio Cragnotti, tviholder på svensken.

- Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å forhindre at Eriksson drar til England. Han er treneren vår og vil ikke få dra eller innlede forhandlinger før kontrakten utløper, sier Cragnotti.

FC København-sjef Roy Hodgson uttalte i går at han kunne tenke seg jobben som engelsk landslagssjef - hvis FA kommer med en henvendelse.

- Det plager meg litt at jeg har stilt opp i så mange intervjuer den siste uka. Hvis navnet mitt ikke er i nærhetene av å stå på lista over kandidater vil det være veldig pinlig for mange - spesielt for meg selv, sa Hodgson.

TONY CASCARINO avslører i boka 'Full Time: The Secret Life of Tony Cascarino' at han ikke skulle ha spilt for det irske landslaget. Den tidligere landslagsspissen skriver i boka at hans mor i 1996 fortalte han at hun var adoptert, og at hans irske «bestefar» ikke var hennes biologiske far og følgelig ikke naturlig i slekt med landslagsspilleren. Cascarino fikk tillatelse til å spille for Irland nettopp fordi bestefaren var ire.

JODY MORRIS kan være på vei fra Chelsea til Leicester. Midtbanespilleren kjenner Leicester-manager Peter Taylor godt fra det engelske U21-landslaget. 21-åringen spilte sin første landskamp under Taylor da han debuterte som 18-åring i 1997.

MIDDLESBROUGH-MANAGER Bryan Robson er hardt presset etter 1-2 tapet for Ipswich i helga. Boro ligger fjerde sist i Premier League - langt under klubbens målsetning, Engelske medier spekulerer i at Robson får sparken hvis det blir tap for 1. divisjonsklubben Wimbledon i ligacupen på onsdag.