VAR SKADD, BLE MER SKADD: Steven Taylor nærmet seg comeback på førstelaget til Newcastle da han havnet i klammeri på trening. Foto: AP/Scott Heppell
VAR SKADD, BLE MER SKADD: Steven Taylor nærmet seg comeback på førstelaget til Newcastle da han havnet i klammeri på trening. Foto: AP/Scott HeppellVis mer

Taylor på sykehus etter slåssing på trening

Sms-krangel endte med kjevebrudd.

||| Steven Taylor skal angivelig være på sykehus etter at lagkamerat Andy Carrol knakk kjeven hans med et knyttneveslag på trening mandag.

En rekke engelske medier omtaler saken i dag. Med John Terrys og Wayne Bridges krangel friskt i minne, kan saken virke noe komisk.

Bakgrunnen for slagsmålet skal nemlig ha vært at Taylor har mottatt tekstmeldinger fra Carrolls ekskjæreste.

Slikt går tydeligvis ikke upåaktet hen i engelske fotballeirer. Taylor skal ha pådratt seg et kjevebrudd og ligger på sykehus etter en operasjon natt til tirsdag, ifølge Sky Sports.

I tillegg skal Carroll ha blitt operert for et brudd i hånden etter basketaket.

Newcastle-sjefene Mike Ashley og Derek Llambias planlegger angivelig en gransking for å finne ut nøyaktig hva som skjedde på Newcastles treningsfelt mandag.

Klubben har ennå ikke kommentert saken, men rapporter sier at Taylor kan gå glipp av resten av sesongen på grunn av kjevebruddet.

Det er ikke første gang to Newcastle-spillere ryker i tottene på hverandre. I april 2005 gikk Kieron Dyer og Lee Bowyer løs på hverandre da laget lå under 0-3 for Aston Villa. Det endte med rødt kort til begge spillerne.

(NTB)

SLO NED KOMPIS? Ifølge britisk media var det Andy Carrol som slo ned Taylor. Foto: AP/Simon Dawson
SLO NED KOMPIS? Ifølge britisk media var det Andy Carrol som slo ned Taylor. Foto: AP/Simon Dawson Vis mer