Taylor vil fortsette som England-sjef

Englands midlertidige landslagssjef var fornøyd tross 0-1 tapet for Italia i går. Nå vil Peter Taylor lede England i flere kamper. Les siste nytt fra engelsk fotball.

- Jeg er veldig fornøyd med flesteparten av spillerne. Det har vært noen gode dager, sier Taylor til Sky Sports etter sitt første oppdrag som landslagssjef.

Påtroppende England-sjef Sven Göran Eriksson fulgte kampen fra tribunen, men det er fortsatt usikkert når Lazio slipper den populære treneren. I verste fall må England vente til sommeren på Erikssons tjenester. Taylor har lyst til å fortsette som landslagssjef.

- Selvsagt har jeg det. Jeg har hatt det fint disse tre dagene, så lenge det ikke påvirker Leicester City er jeg glad for å kunne hjelpe til, sier Taylor, som til daglig er manager i klubben.

AC Milan-spilleren Gennaro Gattuso sørget for at tidenes yngste engelske landslag gikk av banen med 0-1-tap.

I sin første landskamp fra start dundret Gattuso ballen i krysset og scoret kampens eneste mål. Like før scoringen slo italieneren etter England-kaptein David Beckham, Episoden kunne sendt Gattuso i garderoben for en tidlig dusj, men kampens ungarske dommer Sander Puhl reagerte ikke. Alt i alt var Peter Taylor fornøyd innsatsen.

- Det var synd vi tapte, men i en privatkamp er alltid prestasjonen det viktigste. Det er vanskelig å spille mot Italia på bortebane, men etter de første 10-15 minuttene viste spillerne ingen frykt. De spilte bra, og hadde noen gode sjanser, sier Taylor.

MARCEL DESAILLY har gitt Chelsea-fansen beskjed om å gi klubbens manager Claudio Ranieri tid til å få orden på Chelsea, - Jeg vet det ikke er lett, men jeg vil at folk skal være tålmodige, sier Desailly. Chelsea ligger på tiende plass i Premier League. 13 poeng bak Manchester United etter 13 kamper.

JASON WILCOX har slitt med knetrøbbel den siste tida, men spilte hele kampen da Leeds-reservene slo Bradford 4-1 i går kveld. Wilcox er trolig med i troppen som møter West Ham til helga. 29-åringen gjennomgikk en kneoperasjon i sommer.

MIDDLESBROUGH har avslått et bud fra Barnsley på Neil Maddison. Maddison er for tida utlånt til klubben, men et permanent opphold er lite trolig. - Neil har dratt dit for å få kamptrening, men jeg vil ikke miste ham. Han har en fantastisk innstilling, og det trenger klubben, sier Boro-manager Bryan Robson.

SKOTTLAND-SJEF, Craig Brown, var skuffet etter 0-2 tapet for Australia i går kveld. Mest skuffet var han på vegne av publikum. - Det var mange på tribunen, vi spilte dårlig og skuffet dem, sier Brown. Brett Emerton og David Zdrilic scoret Australias mål.

RICKY HILL har fått sparken som Luton-manager etter bare 21 kamper i sjefsstolen. Hills assistent Lil Fuccillo tar over som midlertidig manager.

DANIEL FONSECA og Hakan Sukur kan være på vei til Aston Villa. Urugyanske Fonseca sliter med å spille seg til plass i Juventus. Italienerne kan være villige til å leie ut Fonseca til Villa ut sesongen. Sukur kom til Inter fra Galatasaray før sesongen, men har så langt ikke funnet seg til rette i Italia.

Kilder: Soccernet, Teamtalk, Planetfootball, Sky Sports og BBC.

GRUBLER: Det var en tankefull Peter Taylor som ledet England mot Italia i går.