Tchoyi-erstatter til Stabæk

- Veldig god og lovende, sier Gunnarsson.

(Dagbladet.no): Islandske Palmi Rafn Palmason er enig med Stabæk om en 3,5 års avtale, melder klubben på sine offisielle hjemmesider.


Det betyr at spillerjakten flere av Stabæks profiler har etterlyst i det siste i det minste er i gang.

Den 23 år gamle midtbanespilleren spiller til daglig for den islandske tittelforsvareren Valur, og har totalt spilt 46 kamper og scoret 17 mål for klubben.

Palmason fikk sin landslagsdebut tidligere i år mot Hvitrussland og har 5 landskamper for Island.


- Vi snakker om en midtbanespiller som kan spille en offensiv og defensiv rolle på midtbanen. Han er en veldig god spiller. En ung spiller som er veldig lovende, sa Palmasons landsmann Veigar Pall Gunnarsson om sin landsmann til NRK tidligere.

Ifølge sportsdirektør Lars Bohinen er det fortsatt noen små detaljer rundt de personlige detaljene som gjenstår, men avtalen med Palmi Rafn Palmason forventes sluttført i begynnelsen av neste uke.

Stabæks skrantende spillertropp fikk seg enda en smell da det ble kjent tidligere i dag at midtstopper Pontus Segerström mister resten av sesongen, men nå er forsterkninger altså på vei.

FORSTERKNINGER PÅ VEI: Daniel Nannskog og flere andre Stabæk-spillere har ropt høyt om nye navn i troppen. Nå har klubben sikret seg det første. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
FORSTERKNINGER PÅ VEI: Daniel Nannskog og flere andre Stabæk-spillere har ropt høyt om nye navn i troppen. Nå har klubben sikret seg det første. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Tchoyi-erstatter til Stabæk