Team Northug skal i møte med skiforbundet

- Beklagelig.

KRASJ: Petter Northug innrømmer at han kjørte bilen som krasjet i Trondheim natt til søndag. I dag skal teamet til skistjernen i møte med skiforbundet.
Foto: Henrik Sundgård / NTB scanpix
KRASJ: Petter Northug innrømmer at han kjørte bilen som krasjet i Trondheim natt til søndag. I dag skal teamet til skistjernen i møte med skiforbundet. Foto: Henrik Sundgård / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges Skiforbund skal mandag ha et møte med Petter Northugs team for å drøfte situasjonen etter skistjernens fyllekjøring, ifølge NRK.

- Skiforbundet synes hendelsen er svært beklagelig, sier kommunikasjonssjef Espen Graff.

Northug har innrømmet å ha kjørt med promille og krasjet i Trondheim tidlig søndag morgen.

- Fengsel Jurister mener det er skjerpende at Petter Northug hadde en passasjer med seg da han kjørte med promille og vraket bilen søndag morgen. At ulykken førte til personskader og at Northug stakk fra ulykkesstedet vurderes også som skjerpende.

- Jeg tror at man i dette tilfellet ligger et sted mellom 30 og 60 dager ubetinget fengsel, uten at jeg kjenner alle omstendighetene, sier advokat Mette Yvonne Larsen til NRK.

Northugs advokat, Rasmus Brodtkorb, bekrefter overfor NTB at han vil bistå sin klient også framover.

- Utover det har jeg ingen kommentarer, opplyser Brodtkorb mandag morgen. Foruten å være Northugs advokat er Brodtkorb også styremedlem i Northugs selskap Northug AS.

Totalvrak Ulykken ble varslet til politiet klokka 5.36 søndag morgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.