Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Team Palle vurderer Dolonen Larsen

Team Palle jakter en stor, hvit tungvektsbokser som kan overta tronen etter Brian Nielsen. Leif Olve Dolonen Larsen kan bli det ny trekkplasteret.

Brian Nielsen var i mange år det danske promotorselskapet Team Palles store bokser. En enestående folkelig gjennomslagskraft var vesentlig, men generelt står tungvektsklassen som noe helt spesielt i bokseverdenen.

Derfor vil Team Palle gjerne ha et nytt stornavn. Steffen Nielsen har ikke innfridd. Derimot imponerte Leif «Viking» Larsen, som var på gjestevisitt på Palle-plakaten, med knockoutseier over Paul King i første runde fredag. Bettina Palle er positivt innstilt til å knytte nordmannen til stallen.

- Han er en stor, flott fyr, så det kunne godt tenkes, sier Bettina Palle om utsiktene til en fastere avtale med den 119 kilo tunge bamsen.

- Tungvekt har alltid vært folks foretrukne klasse - av en eller annen årsak. Det er ikke min, men en stor, hvit tungvekter er alltid god å ha, sier Palle.

Fra norsk side er man også sikker på at Dolonen Larsen har en stor framtid i boksesporten. Den tidligere amerikanske fotballspilleren som spilte for Buffalo Bills i NFL-ligaen, er sterkere enn danske Steffen Nielsen, mener trener Harald Skog.

- Jeg tror han ville få problemer med å holde i mer enn to runder mot Leif, sier han.

Dolonen Larsen selv sier:

- Mitt mål er å bli verdensmester. Men om det skjer om to eller fire år betyr ikke så mye.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media