Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Team Sky-stjerne bitt av giftig edderkopp

- Vurderer Spiderman.

UHELDIG: Team Skys Nicolas Roche er blitt bitt av to giftige edderkopper de siste to månedene. Den første gangen havnet den irske 31-åringen på sykehus. Foto: EFE / Javier Lizon / NTB Scanpix
UHELDIG: Team Skys Nicolas Roche er blitt bitt av to giftige edderkopper de siste to månedene. Den første gangen havnet den irske 31-åringen på sykehus. Foto: EFE / Javier Lizon / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sykkelsesongen nærmere seg med stormskritt, og for Chris Froome, Alexander Kristoff og resten av stjernene har de siste månedene gått med til en knallhard sesongoppkjøring.

Det samme gjelder for Nicolas Roche, Froomes lagkompis i Team Sky, men for den irske 31-åringen har ikke sesongoppkjøringen akkurat gått som planlagt.

Han har nemlig blitt bitt av giftige edderkopper to ganger.

Infeksjon Det siste giftige bittet skjedde denne uka, da han endte opp på sykehus etter at et det gikk infeksjon i såret etter et edderkoppbitt.

Roche, som hjalp Chris Froome til sammenlagtseieren i Tour de France i fjor og selv vant en etappe i Vuelta de Espana, spøker nå med edderkoppuhellene på sin Twitter-konto.

Der har han lagt ut et bilde av det infiserte såret, og skrevet «Vurderer å prøve å få en rolle i Spider(man) 6... Jeg har ikke begynt å klatre opp vegger ennå...», med emneknaggene «ingen flaks» og «utrolig».

Endte på sykehus Ifølge Cycling Weekly ble Roche først bitt i Australia, etter bryllupsreisen sin, i midten av november. Da endte han opp på sykehus i Singapore etter at det gikk infeksjon i såret etter bittet.

- Jeg ble litt redd. Handa mi ble stor som en ballong, og jeg visste ikke hva som skjedde, sa han til Cycling Weekly da.

Nå ble han altså bitt igjen.

• Rittplanen til Roche for 2016 er ennå ikke offentliggjort.

FÅR KONKURRANSE? Andrew Garfield har spilt Spiderman i de siste filmene om superhelten. Foto: Ray Tamarra / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
FÅR KONKURRANSE? Andrew Garfield har spilt Spiderman i de siste filmene om superhelten. Foto: Ray Tamarra / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media