Teamet holdt pusten da Gutierrez ble vippet rundt på hodet

- Wow, hva var det!?

(Dagbladet): Det gikk heldigvis bra, men det kunne gått verre da Saubers Esteban Gutierrez og Lotus-fører Pastor Maldonado kolliderte under dagens formel 1-runde i Bahrain.

Maldonado kjørte inn i siden på Gutierrez i en høyresving, og vippet rivalen rundt på hodet, før Sauber-bilen spratt videre og landet på hjulene igjen.

I Sauber-garasjen var det bekymrede blikk før Gutierrez ga livstegn fra førersetet:

- Wow, hva var det!, utbrøt meksikaneren over radioen, skriver BBC.

Gutierrez så uskadd ut da han kravlet ut av bilen, men skal likevel ha dratt til sykehus for en sjekk. Sikkerhetsbilen ble satt i gang etter ulykken, som vil bli etterforsket av formel 1-myndighetene i etterkant.

Til slutt var det Mercedes-fører Lewis Hamilton som tok seieren i Bahrain Grand Prix, etter en langvarig duell med lagkamerat Nico Rosberg. Det var britens 24 Grand Prix-seier.

Roseberg gjorde fire forsøk på å vinne tilbake ledelsen, de to siste etter at teamleder Paddy Lowe over radiosambandet hadde bedt dem om å avblåse duellen, skriver NTB.

- Kan vi bare passe på at begge bilene kommer i mål, ba han.

Sergio Perez ble nummer tre for Force India.

Det er Nico Rosberg som leder sammenlagt, elleve poeng foran nettopp Hamilton. Nico Hulkenberg er nummer tre i sammendraget.