Teamkollega av Ullevålseter omkom i Egypt

Franskmannen Richard Sainct, teamkollega av Pål Anders Ullevålseter, omkom på onsdagens etappe i ørkenrallyet for motorsykler i Egypt.

Det la en voldsom demper på stemningen etter at de fleste kjørerne var kommet i mål.

- Jeg har akkurat snakket med Pål Anders. Han sier han tar det rolig, men er likevel sjokkert over det som er skjedd, og han vet ikke hva som kommer til å skje videre utover dagen, sa Solveig Ullevålseter, kona til Pål Anders, til NTB onsdag.

Hun kunne fortelle at fabrikkskjøreren Sainct har vært med i ørkenrallysirkuset i ti år. Han ble regnet for å være en av de mest erfarne kjørerne, ikke bare i KTM-laget, men generelt i rallysirkuset for motorsykler.

- Det er en tankevekker at slikt kan skje. Akkurat nå tenker i hvert fall jeg mye på det, sa fru Ullevålseter da NTB var i kontakt med henne.

Franskmannen etterlater seg kone og to mindreårige barn.

- Foreløpig er det ikke kjent hva som forårsaket ulykken, men en kombinasjon av stor fart og vanskelig terreng er trolig grunnen til denne tragiske ulykken, sa Solveig Ullevålseter.

Hun kunne også fortelle at ektemannen Pål Anders passerte Sainct på et tidlig stadium av etappen onsdag. Det tyder på at han også har hatt et uhell tidlig på etappen.

(.NTB)