Teddy blir Steffen-rival?

Teddy Sheringham (35) kan være på vei til Tottenham. Ryan Giggs har signert en femårskontrakt med Manchester United. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Flere engelske aviser skriver i deg at Spurs' nyansatte manager Glenn Hoddle har utpekt seg spissveteranen som sin første handel i klubben.

Sheringham kan gå gratis fra Manchester United til sommeren, dersom han ikke skriver under den ettårskontrakten klubben har tilbudt ham. Men underskriften kommer neppe: Sheringham vil ha to år - og sikkerhet fram til han er 37.

- Ingenting er avgjort. Faktisk venter vi på at United skal komme med et nytt tilbud, sier Teddy-agent Berry Nevil.

Ifølge både The Sun og The Mirror er Hoddle en stor beundrer av Sheringham. Spissen var med i mange av den tidligere England-sjefens landslagstropper. I tillegg har spissen sin sønn i London hos sin fraskilte kone.

- Jeg tror Teddy var klar for å komme til London allerede ifjor, sier West Ham-manager Harry Redknapp som angrer han ikke presset hardere for et kjøp.

Men Tottenham og West Ham er ikke de eneste interesserte. Pengesterke Fulham vil også friste Sheringham med topplønn, det samme vil Charlton.

- Han er en av toppscorerene i England, så det blir ikke vanskelig å få en kontrakt hvis han reiser, sier agenten.

Kommer Sheringham til Tottenham, vil Steffen Iversen få enda hardere konkurranse om spissplassen.

... og Fulham jakter Speed

Newcastles walisiske midtbanespiller spiller for Fulham til høsten. Det hevder The Sun. Pris: 70 mill. kroner. Anderlecht bekrefter i dag at spissen Jan Koller definitivt går til Fulham, dersom spissen sjøl vil. - Hvis Fulham virkelig vil ha ham, går han. Vi kan ikke holde på ham, sier trener Aime Antuenes. <-- giggs.jpg -->

Giggs United-spiller til 2006

En som blir i United er venstreving Ryan Giggs. I formiddag meldte han sjøl at han har signert en femårskontrakt som først løper ut i juli 2006. Hvis Giggs fullfører kontrakten har han spilt i klubben i 16 år, fra han var 17 til 33. - Jeg er veldig fornøyd med den nye avtalen. Jeg har hatt det fantastisk i United og jeg håper jeg og gutta får like mye suksess framover som vi har hatt de siste ti årene, sier Giggs.

Everton bytter spisser?

Everton har innsett at de må selge spissen Francis Jeffers, som ikke vil skrive ny kontrakt. Nå spekuleres det i at nederlandske Roy Makaay kan bli erstatteren. Deportivo La Coruna-spissen innrømmer at Premier League frister. - Jeg vil spille i England, sier spissen som også skal interessere Middlesbrough, Newcastle og Aston Villa.

Såpeopera utsetter Liverpool - Barcelona

Forsinket aprilspøk? BBC melder at starttidspunktet for Liverpool - Barcelona i morgen ikke er tilfeldig. Med avspark kl. 21.15 kan engelske fotballfans få med seg kampen etter at de har sett såpeoperaen Eastenders. Kveldens episode forteller nemlig hvem som skjøt rollefiguren Phil Mitchell. - Vi spurte begge parter pent og de gikk med på å utsette på grunn av Eastenders. De er et velkjent program og spanjolene forsto det var viktig for BBC, sier BBC-talsmann Mike Hales.

Savage ute for sesongen

Leicesters midtbanespiller Robbie Savage må operere et leddbånd og er ute i minst en måned. Dermed mister waliseren trolig resten av Premier League-sesongen.

Platt er Saints-favoritt

David Platt er bookmakernes favoritt til å overta etter Glenn Hoddle i Southampton. Foreløpig fyller reservelagstrener Stuart Gray stillingen. Men fansen er ikke enig: De vil ha tidligere England-sjef og Southampton-spiss Kevin Keegan.

Weaver vil bli i City

Englands U21-keeper Nicky Weaver vil ikke forlate Manchester City selv om klubben rykker ned. - Jeg vil bli i Manchester City. De ga meg sjansen og jeg vil betale tilbake. Vi er i trøbbel men jeg tror faktisk vi ikke er langt unna noe stor, sier 21-åringen som kom fra Mansfield for 2,6 mill. kroner for tre år siden.

  • Kilder: The Sun, The Mirror, Daily Mail, Sky Sports, BBC og PA.
BLIR I UNITED: Ryan Giggs var ikke på topp mot Bayern München i går, men i dag gledet han i hvert fall United-fansen med ny kontrakt.