UTEN JOBB: Den tidligere storscoreren Teddy Sheringham fikk i går sparken som manager i Stevenage FC etter en rekke svake resultater. Foto: Dougie Allward / JMP / REX Shutterstock / NTB Scanpix
UTEN JOBB: Den tidligere storscoreren Teddy Sheringham fikk i går sparken som manager i Stevenage FC etter en rekke svake resultater. Foto: Dougie Allward / JMP / REX Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Teddy Sheringham fikk sparken

I Stevenage.

Tidligere Manchester United- og Tottenham-spiller Teddy Sheringham er ferdig som manager i Stevenage FC. Klubben har sparket 49-åringen etter en rekke svake resultater.

Stevenage er nummer 19 på nivå fire i engelsk fotball. Laget har tatt 28 poeng på 29 seriekamper, men det var ikke nok for klubbledelsen. Sheringham-sparkingen ble kunngjort på klubbens hjemmeside mandag.

- I mine 16 år som Stevenage-eier, har jeg ikke sett noen ha så mye uflaks som Teddy. Vi har hatt utrolig mange skader denne sesongen. Likevel er vi der vi er, og klubben var nødt til å gjøre en endring, sier klubbeier Phil Wallace i forbindelse med sparkingen.

Førstelagstrener Darren Sarll skal lede Stevenage inntil videre, opplyser klubben.

(NTB)