Teddy til Tottenham

Teddy Sheringham (35) skal være på vei tilbake til London og Tottenham.

Det er Daily Mail som i dag skriver at Sheringham er på vei tilbake til White Hart Lane. Sheringham ble kåret til årets spiller i Premier League denne sesongen, men mye tyder likevel på at tida på Old Trafford er over.

Sheringham går gratis fra Manchester United ved sesongslutt. 35-åringen er bare tilbudt en ettårskontrakt av United. Det er én av grunnene til at Sheringham nå vil finne seg en ny arbeidsgiver. Samtidig ser han at det blir trangt om spissplassen etter at Ruud van Nistelrooy er kjøpt til Manchester. Det kan bli mye benkesliting for Sheringham hvis Alex Ferguson satser på van Nistelrooy og Andy Cole på topp. I tillegg har United-sjefen Ole Gunnar Solskjær og Dwight Yorke i stallen.

Nærmere sønnen

Sheringham har allerede takket nei til et tilbud fra nyopprykkede Fulham. Tottenham skal være villig til å tilby Sheringham en toårskontrakt.

Sheringham har hjerte for klubben han forlot i 1997. Ved å flytte til London kommer han dessuten nærmere sin sønn Charlie.

Glenn Hoddle håper å bygge opp et nytt storlag på White Hart Lane. I tillegg til Sheringham håper den nye Spurs-sjefen å signere Emmanuel Petit og Josep Guardiola fra Barcelona.

Dårlig tid

Og Hoddle er i tidsnød - i forhold til Sol Campbell. Campbell har tidligere uttalt at Tottenham må hente nye storspillere til klubben for at han skal signere en ny kontrakt. Ifølge The Mirror er Spurs-stopperen nå tilbudt 1,3 millioner i ukelønn av Barcelona. Campbell er Bosman-spiller til sommeren og europeiske storklubber står i kø for å sikre seg landslagsspilleren. Men Barca-president Joan Gaspart skal ha fortalt Campbell at ingen kan matche deres lønnstilbud.

- Sol Campbell har alt det Barcelona er på jakt etter. Han er stor, sterk, ung og koster ingenting i overgangssum, sier en kilde i Barcelona.

- Det nye regimet ønsker ikke å bruke mye på overgangssummer. Vi har en liste som toppes av Campbell.

(Dagbladet.no)

TIL TOTTENHAM? Teddy Sheringham.