Teddy tror ikke på ny trippel

Teddy Sheringham kom innpå som rekkekamerat til Ole Gunnar Solskjær og reddet FA-cuphåpet for Manchester U i går. Men helten tror sjøl lite på en ny trippel.

Etter at Fulham utliknet Solskjærs åpningsmål dundret Sheringham seiersmålet inn fra 20 meter i går.

Dermed har United fortsatt stø kurs mot ligaseier, FA-cupen og Champions League. Akkurat som i 1999 - da det endte med tre trofeer.

Men etter sitt 16. mål for sesongen er Sheringham mest interessert i å dempe forventningene i den røde delen av Manchester.

- Jeg tror ikke det er mulig å ta trippelen igjen. Det ser OK ut for øyeblikket, men vi hadde mye flaks det året vi tok trippene. Vi red på en bølge av flaks og sto på hardt, sier Sheringham til lokalavisa Manchester Evening News.

34-årige Sheringham understreker at det ikke er viljen det står på.

- Klart vi har lyst til å gjøre det igjen, sånn er dette laget. Vi vil vinne alt vi er med på. Men jeg tror det ikke lar seg gjøre, sier Sheringham.

Sjøl har han vært skadd siden 2. desember og brukte sine 15 minutter som Dwight Yorke-reserve godt i går.

Trolig får han sjansen borte mot Bradford lørdag, sammen med Solskjær. Og fortsetter han målrushet kan det gå mot personlig rekord.

- Jeg har tidligere scoret 38 mål i en sesong. Jeg vet ikke om jeg kan slå det nå. Alt jeg vil er å score i den neste kampen og håper vi vinner. Det er alt jeg ser fram mot, sier Sheringham.

(Dagbladet.no)

I SKUDDET: Teddy Sheringham scorer vinnermålet mot Fulham. Fulham-forsvarer Andy Melville klarer ikke å blokkere skuddet.