Teddys overtidsmiss

LONDON (Dagbladet): Manchester United-Kroatia Zagreb 0- 0. For snaue fire måneder siden ble Teddy Sheringham en av to overtidshelter for United. I går kunne han ordnet et nattklubbmål igjen. På Old Trafford, men Kroatia Zagrebs keeper reddet med hælen.

- I 2. omgang hadde ikke Raimond van der Gouw noe å gjøre, men vi klarte ikke å utnytte overtaket. Vi hadde sjansene til å avgjøre, men marginene var ikke på vår side, sier en tydelige skuffet United-manager Sir Alex Ferguson.

Og har sine tre gode grunner til å være rød i fjeset og lei seg.

Dwight Yorke hadde en stor sjanse før pause, Andy Cole scorer jamt og trutt, men aleine med keeper i går sensommerkveld dundret han rett på vakta. Og så var det Teddy da.

Barca-overtid

Fra fem meter lurte han ballen mellom beina på kepper. Han takket for det med en hælredning. På definert Barcelona-overtid. For United som hadde 11 spillere på skadelista.

- Ungguttene Clegg og Wilson viste at de er klare for større oppgaver, de har det riktige temperamentet og innstillinger, sier Ferguson.

På den andre trenerbenken satt det største gliset i går kveld. Osvaldo Ardiles var tilbake i England, nå med et godt grep om taktikken.

Osvaldo kjørte en juletreformasjon med en enslig stjerne på topp. Som verken lyste eller skinte, men som gjorde en super forsvarsjobb. På midtbanen.

- Vi er sjølsagt skuffet fordi vi hadde muligheter til å avgjøre, men vi er klar over at det blir vanskelig fors oss i år. Alle lag satser maksimalt mot tittelholderen, sier David Beckham.