ETTERLENGTET MEDGANG: Utskjelte Fernando Torres står med fire mål på sine to siste kamper. Denne uka er han og Chelsea i Japan for å spille klubb-VM. Reporteren til venstre levner liten tvil om hvem han holder med. Foto: (AP Photo/Koji Sasahara)
ETTERLENGTET MEDGANG: Utskjelte Fernando Torres står med fire mål på sine to siste kamper. Denne uka er han og Chelsea i Japan for å spille klubb-VM. Reporteren til venstre levner liten tvil om hvem han holder med. Foto: (AP Photo/Koji Sasahara)Vis mer

Tegnefilm fikk Torres til å begynne med fotball

- Det var som en drøm.

Fernando Torres avslører at det ikke var stjernespillere som Pelé, Diego Maradona eller Johan Cruyff som inspirerte ham til å bli fotballproff.

Chelsea-spissen med VM-, EM- og mesterligatitler forteller at hans kjærlighet til spillet oppsto da han så en populær animasjonsserie som guttunge.

- Jeg husker at da jeg var liten snakket alle på skolen om en japansk tegnefilmserie om fotball. Det var en serie som het Kaptein Tsubasa (Oliver og Benji på spansk). Den handlet om to unge spillere som kjempet seg inn i landslaget, vant VM og senere flyttet til Barcelona og Bayern München. Det var som en drøm, sier Torres.

- Jeg elsket serien. Det var på grunn av den, og at broren min tvang meg, jeg begynte å spille fotball. Dette var min første kontakt med Japan, fortsetter stjernespissen, som denne uken er i Japan for å delta i VM for klubblag med Chelsea.

Engelskmennene deltar som tittelforsvarer i mesterligaen og møter mexicanske Monterrey i semifinalen torsdag.

Torres har vist fin form den siste tiden og prikket inn to fulltreffere da London-klubben slo Sunderland 3-1 sist helg.

(NTB)