Tegström vil til Fredrikstad

Er likevel med mot Stabæk i kveld.

• Direkte klokka 19: Sandefjord - Stabæk

(Dagbladet.no) Andreas Tegström slo gjennom i Tippeligaen med Sandefjord forrige sesong, men har ikke lyktes like bra foran mål i år - og har bare ett seriemål.

Nå ønsker han seg bort fra Vestfold, og mye tyder på at han tar turen over fjorden til Fredrikstad.

- Andreas har sagt til oss at han er interessert i å spille for Fredrikstad. Nå må klubbene bli enige om økonomien, sier SF-leder Øystein Ulsnæs til Sandefjords Blad.

- På samme jordklode

Det er bare fire dager igjen til overgangsvinduet stenger, men det holder i massevis hvis klubbene ikke står for langt fra hverandre.

Klubbene har allerede snakket sammen, og svensken kan derfor fort bli å se i Plankebyen neste uke.

- Vi er på samme jordklode, men har ikke kommet til enighet ennå, sier Ulsnæs.

TEGANS ENESTE: Andreas Tegström har bare scoret ett mål i Tippeligaen i år, mot Tromsø. Foto: MORTEN RAKKE / SCANPIX
TEGANS ENESTE: Andreas Tegström har bare scoret ett mål i Tippeligaen i år, mot Tromsø. Foto: MORTEN RAKKE / SCANPIX Vis mer

Selv om Tegström vil bort fra klubben og det nå foregår forhandlinger om hans fotballbein - er han med i troppen som skal møte Stabæk i kveld.

Trener Tor Thodesen har fire spisser å velge blant i kveld: Fredrik Thorsen, Adriano Munoz, Toni Nhleko og FFK-aktuelle Tegström.

Krever fullt fokus

Dermed kan det godt hende Tegström havner på benken, enten fordi andre vurderes bedre eller fordi Thodesen mener han ikke har riktig fokus.

- Nå må vi vurdere hvor fokuset hans er. I den situasjonen vi er i nå, er det en forutsetning at alle har 100 prosent fokus på SF, sa han til Sandefjords Blad i går.

Og situasjonen er ganske så svart: Sandefjord ligger helt sist i Tippeligaen, og trenger absolutt poeng i kveld. Med seier vil sandefjordingene klatre forbi Odd og Start, til kvalikplassen.

Heldigvis for vestfoldingene går kampen på hjemmebane. Og på nye Komplett.no Arena har SF bare vunnet. To seire og 7-2 i målforskjell.

Tegström vil til Fredrikstad
TIL PLANKEBYEN? Svensken, som her jubler sammen med Adriano Munoz i Fredrikstad, kan være på vei nettopp dit.