Teitur:- Synd det er over

Hele Bergen var i ekstase onsdag kveld etter at Brann hadde sikret seg ny eliteseriekontrakt ved å vinne 2-1 mot Sandefjord.

Etter bataljen var det en sliten, men glad Brann-trener Teitur Thordarson som møtte pressen. På spørsmål fra NTB om hvordan det føltes at en tung sesong endelig er over, var svaret:

- Det føles forferdelig synd nå som vi er inne i en god stim, sa islendingen med et stort smil.

- Nei, det skal bli godt med en pause nå, sa Teitur, og avviste samtidig alle spørsmål om hans eventuelle avgang dersom det var blitt nedrykk.

- Jeg er under kontrakt med Brann, så enkelt er det.

Krever endringer

Petter Furuseth Olsen var en svært fornøyd mann, men han krever at det blir gjort endringer.

- Nå må ting komme på bordet. Alle i klubben må gå i seg selv. Det skal ikke skje at Brann havner så langt nede, sa Furuseth Olsen like etter at dommeren hadde blåst av kampen.

Tommy Knarvik er enig.

- Vi må forberede oss bedre enn foran denne sesongen. Dessuten trenger vi nytt blod. Klubben bør hente inn flere profilerte spillere, sa Knarvik til NRK.

Og evaluering blir det, ifølge Brann-direktør Bjørn Dahl. Men onsdag var han mest fornøyd med at Brann beholdt plassen, og dermed unngikk tap av titalls millioner kroner.

- Hadde vi spilt med samme intensitet som dette gjennom hele sesongen, hadde vi ikke vært der vi endte, sa Dahl.

- Nå skal vi ha en bred evaluering. Ikke for å finne syndere, men for å forbedre oss. Vi ser at det er behov for det, sa Dahl.

Stolt Nordlie

Sandefjord-trener Tom Nordlie var stolt av spillerne sine, selv om det endte i tap.

- Vi ga aldri opp og orket mye. Nå har vi lært oss å takle Brann i Bergen. Dette laget har utviklet seg radikalt, sa Nordlie.

- Jeg er stolt av guttene, men vi straffes hardt for de feilene vi gjør. Vi har ikke erfaring på dette nivået, slik er det bare. På 1-0 til Brann hadde jeg et håp, men etter 2-0-scoringen ble det ren gambling. En dag er vi gode nok, sa Nordlie.

(NTB og Dagbladet.no)