Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Teitur fnyser av tippeselskap

Tippeselskapet centrebet har redusert oddsen fra 15 til fem ganger pengene tilbake hvis Teitur Thordarson får sparken i Lyn.

Tippeselskapet mener at islendingen har styrket sine sjanser drastisk til å bli den første treneren til å få sparken i Tippeligaen. Med bare ett poeng etter to kamper, har oddsen på at Lyn-treneren får sparken blitt mye lavere.

- Dette bryr jeg meg overhodet ikke om. Om folk vil spille på at jeg får sparken, så blir det deres sak. Jeg har ikke en garanti for noe som helst, men sånne ting lar jeg ikke påvirke jobben min som trener, sier Thordarson.

Fladmark-comeback?

Bare Bodø/Glimts Øystein Gåre står lavere enn Teitur med 3,75 i odds på å bli den første treneren som blir erstattet, mens Branns Mons Ivar Mjelde ligger rett bak Thordarson med 6 i odds.

- Lyn-ledelsen vet at de har Sture Fladmark i trenerteamet og slipper å bekymre seg for hvem som eventuelt skal ta over hvis Teitur ikke leverer varene til Oslo-klubben. Etter to kamper står Lyn med ett poeng - og det mot motstandere som Oslo-klubben skal vinne lett mot.

- Fortsetter Lyns dårlige start tror vi det ikke blir lenge før Fladmark blir hovedtrener, heter det i vurderingen til oddsetter Frank Hansen i Centrebet.

Ydmyk

Teitur synes åpenbart at odds-settingen virker useriøs, men innrømmer at det er grunn til å kritisere sportslig det Lyn har vist så langt. Ingen kan beskylde Teitur for ikke å være ydmyk.

- Ja, selvsagt har det ikke vært bra nok. Men det er ikke rart heller. Vi har hatt mye skader, og bare hatt full tropp til trening i to-tre uker før seristarten. Gi oss et par uker til, så er nok toppformen tilbake. På papiret er ikke laget svekket i forhold til i fjor.

Teitur tror Lyn kan slå tilbake allerede mot Rosenborg søndag.

- RBK er et godt lag, men de har på ingen måte imponert spillemessig. Klart jeg har tro på at vi kan slå dem, sier Teitur.

MISTER TROVERDIGHET: Lyn-trener Teitur Thordarson.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media