Teitur har tillit

BERGEN (Dagbladet): Psykologhjelp er ett av flere tiltak som ledelsen i Brann tilbyr spillerne. Teitur Thordarson har fremdeles klubbens tillit og er selv ydmyk og åpen for ekstern hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brann-direktør Bjørn Dahl sier han har flere navn på idrettspsykologer notert i sin blokk. Spillerne har tidligere fått tilbud om hjelp utenfra for å styrke sin mentale motivasjon til å vinne kamper, men har takket nei. Nå får de tilbudet en gang til.

- Dyp krise

- Det er klart vi er en klubb i dyp sportslig krise for øyeblikket. Da er det viktig å vise at vi kan ta tak i situasjonen. Vi har tapt sju kamper og sluppet inn en haug med mål. Nå må vi se framover. Vi har seks kamper igjen å spille. Det er mulig å komme seg ut av denne krisen, men jeg er smertelig klar over at vi må vinne kampene som kommer, sier Dahl.

I går morges hadde han først møte med trenerne og den sportslige ledelsen. Etterpå måtte han snakke ut med alle de ansatte i administrasjonen.

De tidligere Brann-kjempene Mons-Ivar Mjelde og Per-Ove Ludvigsen skal trekkes mer inn i treneropplegget for A-laget.

Stort press

- Disse to guttene kjenner spillerne og trenerne og kan forhåpentlig bidra til å løse opp den knuten spillerne sliter med. Det er ikke snakk om å sparke Teitur. Trenernes posisjon er ikke aktuelt tema nå. Vi er utsatt for et voldsomt press fra media rundt oss. Noen forsøker å sette agendaen for oss, men vi vil selv finne de tiltak vi mener er nødvendig. Så får heller pressen dømme oss etterpå, sier Dahl.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer