Teitur: Ingen krise

Brann-Vålerenga 0-4: Krisestemningen brer seg i Bergen etter at Brann tapte 0-4 for Vålerenga, men Teitur Thordarson mener det ikke er noen krise ennå.

- Jeg skjønner at det er lett å rope om krise. Men jeg synes det ikke er det. Jeg er forbannet over at det individuelle ansvaret glipper. Det ødela alt for oss i denne kampen, sa Thordarson.

Etter at Brann kun har tatt ett poeng og ligger sist på tabellen, skal det ikke mye fantasi til for å forestille seg at bergenserne snart krever islendingens hode på et fat, selv om han foreløpig har Brann-styrets tillit.

- Vi hadde et godt grep på kampen, men slapp inn altfor merkelige og lette mål, sa Brann-treneren.

Høyt oppe

Vålerenga er derimot høyt oppe og fortsatt ubeseiret etter fire kamper. Kjetil Rekdal advarer mot for høye forventninger til tross for den klare seieren over Brann.

- Vi skal glede oss over denne seieren, men det er dumt å se oss som et topplag. Vi kan overraske i enkeltkamper, men vi skal først ta 30 poeng og sikre plassen. Så får vi se hvor det ender, gjentok den spillende Vålerenga-treneren.

Rekdal mente at kampen minnet mye om den kjedelig 0-0-kampen på Nadderud mot Stabæk.

- Nå fikk vi satt tidlig 1-0. Spillerne viste god lagmoral og all løpingen viste i hvert fall at vi er godt trent, sa Rekdal.

Fire VIF-mål

Vålerenga tok tidlig ledelsen ved svenske Tobias Grahn. Han sendte ballen i mål via lagkamerat Pa-Modou Kah etter hjørnespark fra Stian Ohr.

Ni minutter etter sidebytte var det David Hanssens tur. Han utnyttet rot inne i Brann-feltet og pirket ballen i mål. Ytterligere ni minutter senere var det Henning Hovi som utnyttet ubesluttsomheten i Brann-forsvaret til å gjøre 3-0.

Siste spiker i Brann-kista sto Belsvik-erstatteren Kristen Viikmäe for. Han stormet inn i feltet og satte inn 4-0 bak en utspilt Ivar Rønningen i Brann-målet.

(NTB)