Teitur kan handle for 4. mill.

Teitur Thordarson får lov til å bruke tre-fire millioner kroner på å forsterke Brann-laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Azar Karadas, Raymond Kvisvik og Thorstein Helstad er solgt fra Brann denne våren. Hvor mange erstattere som blir hentet til Bergen avhenger av pris.

- Det kan bli tre spillere, eller det kan bli én. Alt avhenger av om vi kommer over noen som passer inn hos oss, til riktig pris, sier direktør Bjørn Dahl til Bergens Tidende.

Teitur Thordarson ønsker seg en venstreflanke, en spiss og en kreativ midtbanespiller. Etter å ha startet med to tap i Tippeligaen er jakten på forsterkninger intensivert.

- Hvor mange penger vi skal bruke, har ikke vært tema. Men noen millioner har vi til rådighet. La oss si tre-fire millioner kroner som en mulighet, sier ASA-leder Ivar Hanestad.

Brann og Molde var enige om en pris på André Schei Lindbæk før helga, men Molde-spissen takket nei. Hassan El Fakiri er sterkt ønsket i Bergen, men Oslo-gutten er ikke like hissig på å reise tilbake til Bergen lenger.

Agent Terje Simonsen mener Teitur Thordarson bør hente nevøen Stefan Thordarson fra Stoke. Han var en kort periode i Brann på slutten av 90-tallet, men forsvant den gang på grunn av Branns svake økonomi.

Nå mener Simonsen at Stoke-spilleren ville passet inn i Teiturs lag.

- Jeg ville heller hentet Stefan Thordarson fra Stoke enn Rikhardur Dadason. Stefan har en enorm innsats, sier Simonsen til BA.

Ifølge avisa har Brann vurdert spissen Dadason. Islendingen er også en av Lillestøms spisskanididater.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer