Teitur smigret av AIK-rykter

Brann-trener Teitur Thordarsson ble nedringt av svensk presse etter at AIK-trener Stuart Baxter i går offentliggjorde at han trakk seg fra den svenske storklubben. - Det er smigrende å bli nevnt i denne sammenhengen, sier Brann-treneren til Dagbladet.no.

Thordarsson er en av de heteste kandidatene som ny AIK-trener, ifølge den svenske avisa Aftonbladet.

- Det er smigrende å bli nevnt i denne sammenhengen, men hvor langt det rekker vet jeg ikke. AIK er en av skandinavias største klubber og har mange likheter med Brann. Forskjellen er at AIK er en mye mye større klubb. Ellers er mye likt, sier Thordarsson, som ikke har hørt noe fra AIK - kun fra svenske journalister.

I år trente Thordarsson Brann til sølv i serien, og har tidligere trent Skövde AIK, Lyn, Lilleström, FC Flora (Estland) og Estlands landslag. Da Stuart Baxter i går trakk seg seg som AIK-trener begynte telefonen å ringe hos islendingen.

- Jeg ble oppringt av flere personer fra svensk presse med en gang etter at det ble kjent. Men jeg har ikke hørt noe fra klubben og vil ikke spekulere i noe som helst. Dette kom veldig brått på meg. Jeg har avtale om to sesonger til med Brann og forholder meg til det, sier Thordarsson til Dagbladet.no.

  • Brugge-trener Trond Sollied, Stabæks Anders Linderoth, Brøndbys Åge Hareide og Viking-trener Benny Lennartsson er blant de andre AIK-kandidatene på Aftonbladets liste.