Teitur vraker kapteinen

Joachim Walltin starter på benken når Brann møter Moss på Melløs i morgen. Les siste nytt om lagene før helgas runde i Tippeligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Laget fungerte utrolig bra i oppgjøret mot Molde, så jeg så ingen grunn til å forandre før Moss-kampen, sier Brann-trener Teitur Thordarsson til bt.no.

Dermed får lagkaptein Joachim Walltin en ekstra kamp «karantene» etter at han satt på tribunen med tre gule kort på samvittigheten da Brann banket Molde 4-1 før ferien. Tommy Knarvik og Alonso Solis spiller sentral midtbane også i morgen.

- Det var ikke lett å sette ut kapteinen, men de andre gjorde det så bra at det falt seg naturlig. Du kan godt si at Joachim var uheldig som måtte ut når laget er inne i en god periode, sier Teitur.

Joachim Walltin innrømmer at det gjør ham litt forbannet, men at han har full forståelse for at treneren gir de samme elleve ny tillit etter en god kamp sist.

- Det gjør meg irritert. Den negative energien det skaper, har jeg tenkt å bruke positivt. Tråkke litt ekstra til på treningene og spille meg inn på laget igjen, sier Walltin til Bergens Tidende.

Roy Wassberg blir kaptein i morgendagens kamp.

Molde - Odd Grenland

Lørdag 16.00 på Molde stadion

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer