Teknikken svikter for Solberg-brødrene

- Skulle ønske jeg i hvert fall kunne vinne én prøve på bursdagen min.

Solberg-brødrene sliter videre i Rally New Zealand. Petter og Henning Solberg ligger på henholdsvis 6. og 13. plass etter at alle dagens fartsprøver er gjennomført.

Finske Marcus Grönholm leder foran landsmannen Mikko Hirvonen når 11 av i alt 17 fartsprøver er kjørt. Ned til Petter Solberg skiller det 3 minutter og 25 sekunder. Henning Solberg  ligger nå hele 18 minutter og 15 sekunder bak Grönholm, etter at han rullet med bilen i dagens femte fartsprøve.

Petter Solberg, som fyller 32 år i dag, tapte ytterligere til teten i løpet alle dagens fartsprøver.

- Jeg skulle ønske jeg i hvert fall kunne vinne én prøve på bursdagen min. Vi hadde for harde dekk, men skifter nå. Det er ikke godt å si hva vi kan forvente utover, så vi får bare kjøre igjennom og ta det derifra, sa Solberg til NRK etter den fjerde etappen.

Begge de norske førerne sleit med teknikken lørdag.

Rallyet avsluttes med seks fartsprøver søndag.

KJEDELIG BURSDAG: Petter Solberg fyller 32 år i dag, men har så langt ikke fått bursdagsgaven han ønsker seg - seier på en av fartsprøvene. Foto: REUTERS
KJEDELIG BURSDAG: Petter Solberg fyller 32 år i dag, men har så langt ikke fått bursdagsgaven han ønsker seg - seier på en av fartsprøvene. Foto: REUTERS Vis mer