Tel Aviv-spillere arrestert for voldtekt i Sverige

Etter Europa League-kamp mot IFK.

VANT: Hapoel Tel Aviv slo IFK på bortebane i går. I dag ble to av spillerne arrestert og avhørt i forbindelse med en voldtekt. Ingen av disse spillerne er på noen måte satt i sammenheng med saken. Foto: SCANPIX/AP/Bjorn Larsson Rosvall
VANT: Hapoel Tel Aviv slo IFK på bortebane i går. I dag ble to av spillerne arrestert og avhørt i forbindelse med en voldtekt. Ingen av disse spillerne er på noen måte satt i sammenheng med saken. Foto: SCANPIX/AP/Bjorn Larsson RosvallVis mer

(Dagbladet.no): To spillere fra det israelske klubblaget Hapoel Tel Aviv er arrestert og sitter i avhør i Göteborg, i forbindelse med en for voldtekt som skal ha funnet sted natt til i dag, melder svenske medier.

Spillerne var i den svenske byen i forbindelse med Europa League-kampen mot IFK i går kveld, og skal senere ha blitt politianmeldt.

Israelerne var på vei til å reise hjem i dag morges, da to av spillerne ble pågrepet av politiet.

- De ble tatt inn til avhør i formiddag. Jeg kan bekrefte at vi har hentet inn to personer for voldtektsanklager, og at de tilhører det israelske laget Hapoel Tel Aviv, sier politiets pressetalsmann Stefan Gustavsson til Aftonbladet.

- Det skal nå avholdes avhør med de to spillerne ved hjelp av tolk, noe som kan ta tid. Ingen av de to har status som mistenkte ennå, sier Stefan Gustavsson.