Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Telefon kan løse drapsmysteriet

Tampa Bay Rays-spilleren Blake Bivens' liv ble snudd på hodet etter et trippeldrap. Nye detaljer kan løse mysteriet om hvorfor familien ble drept.

DØDE: Joan Denise Jefferson Bernard (52), Emily Bernard Bivens (25) og Cullen Micah Bivens (14 måneder). Foto: Blake Bivens / Instagram
DØDE: Joan Denise Jefferson Bernard (52), Emily Bernard Bivens (25) og Cullen Micah Bivens (14 måneder). Foto: Blake Bivens / Instagram Vis mer

Den amerikanske baseballstjernen Blake Bivens mistet kona Emily Bernard Bivens (25), svigermora Joan Denise Jefferson Bernard (62) og sønnen Cullen Micah Bivens (14 måneder) i et trippeldrap i august.

«For to dager siden smuldret hjertet mitt opp. Livet jeg kjente er ødelagt,» skrev han under et familiebilde på Instagram.

Likene ble funnet både i og utenfor familiens hus.

Arrestert bror

Politiet har arrestert konas bror, Matthew Thomas Bernard, og siktet han for de tre drapene.

Politiet har ennå ikke noe motiv for hvorfor Bernard skulle ha drept tre familiemedlemmer, men mener at de har fellende bevis i form av klær funnet på åstedet. Politiet fant også en rifle og en hammer dekket med blod på åstedet, skrev CNN.

Den første høringen i saken foregikk torsdag i forrige uke, og nå stiller politiet seg spørsmålet: Hva fikk en 18-åring til å drepe tre familiemedlemmer?

Det mener politiet en telefon skal gi svaret på, skriver CNN.

Telefonen ble funnet på gjerningsstedet, og i et rettsdokument politiet nå har offentliggjort står det at nettopp denne telefonen kan gi klarhet i motivet bak trippeldrapet. Faren til den siktede har bekreftet overfor politiet at det er sønnens mobiltelefon som er funnet.

Politiet har også brukt tid til å saumfare 18-åringens bruk av sosiale medier. Han ble nylig singel, og politiet har spesielt bitt seg merke i én beskjed 18-åringen har skrevet:

- Man skal aldri undervurdere en Bernard, skrev han.

Bernard er varetektsfengslet fram til den neste høringen i saken, som er 6. november.

Nye detaljer

I forrige uke kom det nye detaljer i saken. De kommer etter at politiets etterforskning fra åstedet ble offentliggjort, skriver CNN.

Den amerikanske nyhetsformidleren skriver at det var Matthew Thomas Bernards tante som ringte til politiet. Den siktede hadde først møtt opp på hennes dør og slått henne hardt i skuldra før han løp vekk.

Tanta bodde like ved åstedet, og CNN skriver at hun hørte skudd like etter besøket.

Det som ventet henne på åstedet, var rystende.

- Hun fant et lik i huset og så at Bernard løp fra huset og inn i skogen med en rifle i hånda, står det i politiets rapport.

Baseballspilleren har ikke uttalt noe offentlig, men har skrevet flere innlegg på sin egen Instagram-profil.

Der skriver han:

- Emily, du har gjort meg til den mannen jeg er i dag, og du elsket meg med alle mine feil. Du satte vår skjønne gutt til verden, og gjorde familien komplett. Din kjærlighet og vennlighet endret utallige liv, inkludert mitt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media