Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Telegraph: - Arsenal-spillerne reagerer på for mange fridager

Har hatt fri fire av ni dager.

MANGE FRIDAGER: Arsene Wenger har gitt spillerne sine overraskende mye fri i det siste. Foto: NTB Scanpix
MANGE FRIDAGER: Arsene Wenger har gitt spillerne sine overraskende mye fri i det siste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spillere og stab i Arsenal lar seg i stadig større grad forundre av Arsène Wengers valg av fridager og bytter.

Det skriver den britiske avisen The Telegraph.

Ifølge den britiske storavisen skal spillerne på London-laget ha fått fri hele fire av de siste ni dagene. Senest skal flere ha hevet øyenbrynene da Wenger ga laget fri etter 1-1-kampen mot Crystal Palace søndag. Ett poeng gjør at de siste kampene denne sesongen blir en kamp om en topp fire-plassering.

Spillerne skal også ha fått fri fredag før helgen, samt søndag og mandag etter 3-3-kampen mot West Ham i forrige uke.

Unngå skader Managerens tanke har vært å unngå store skadeproblemer, som Arsenal tross alt er kjent for. Men fire fridager av ni mulige skal ha bidratt til intern uro og mindre tid til å jobbe med problemene på banen.

På toppen av det hele stilles det spørsmål ved flere av franskmannens disponeringer under kamp. Valget av keeper David Ospina foran Petr Cech mot West Ham forrige helg overrasket. Enda mer overraskende var det at Cech var tilbake i buret helgen etter til tross for at Ospina hadde fått massiv ros av Wenger etter West Ham-kampen.

Flere stilte seg også uforstående til valget av å sette inn Aaron Ramsey, Olivier Giroud og Theo Walcott i stedet for Joel Campbell da de lå under 2-3 mot West Ham.

Kamp om CL-plass Arsenal startet året på toppen av Premier League-tabellen, men kun to seirer på de sju siste kampene gjør at London-klubben nå ligger 13 poeng bak serieleder Leicester. I stedet for å jakte tabelltoppen, blir de siste kampene en kamp for å holde seg blant de fire som kvalifiserer seg til mesterligaen.

- Det handler om disiplin. Vi har manglet det lille ekstra som gjør at vi forsvarer en 2-0-ledelse mot West Ham. Vi er sterke i troen på at vi kan vinne samtlige kamper som gjenstår, sier midtstopper Per Mertesacker.

Arsenal møter West Bromwich til utsatt ligakamp torsdag. Da kan laget redusere forspranget opp til Tottenham til fem poeng. Arsenal har aldri havnet bak erkerivalen Spurs så lenge Wenger har vært manager.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart