Telenor bryter med Husby

Telenor har sagt opp samarbeidsavtalen med Kjell Arve Husby, mens DnB vil vurdere avtalen de har med Vebjørn Rodals tidligere trener i nytt lys.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fra Telenors side var den viktigste årsaken til bruddet med Kjell Arve Husby at det som opprinnelig var «Team Rodal» er bragt til opphør. 28. september i fjor ga Vebjørn Rodal beskjed til sin trener Kjell Arve Husby at deres ti år lange samarbeid var slutt. Telenor sa opp kontrakten med Husby med virkning fra 1. januar 1999.

- Vi begrunner avgjørelsen med at trenerforholdet til Vebjørn Rodal er opphørt. Den kontrakten vi opprinnelig hadde var knyttet til «Team Rodal», sier pressetalsmann Dag Melgård i Telenor til NTB.

For OL-mester Rodal får Telenors brudd med Husby liten eller ingen betydning. Selskapet skal gå en runde til med Rodal for å endre kontrakten i tråd med utviklingen.

- Det blir snakk om en omgjøring av kontrakten, og vi er i kontakt med Vebjørn om den saken, sier Melgård.

- På bar bakke

Ifølge Husby selv fikk han avtalen med Telenor på gullfesten i Atlanta av konsernsjef Tormod Hermansen personlig.

- Avtalen med Telenor var selve fundamentet i den lønnen som jeg og min familie har basert oss på. Nå er jeg satt på bar bakke, sier Kjell Arve Husby til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer