Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykling, Giro d'Italia:

Tempospesialist forlater Giro d´Italia

Effekten av velt stanset Rohan Dennis.

SLET: Rohan Dennis fikk hard medfart i en velt på dag 3 av Giro d'Italia. Her er han avbildet på vei mot neste etappe. Den sto han etter hvert av. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
SLET: Rohan Dennis fikk hard medfart i en velt på dag 3 av Giro d'Italia. Her er han avbildet på vei mot neste etappe. Den sto han etter hvert av. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Han aspirerte nok ikke til å utfordre Nairo Quintana og Vincenzo Nibali i kampen om tronen i Giro d’Italia, men med 69,1 tempokilometer ville Rohan Dennis i høyeste grad være med i kampen om en etappeseier eller to.

Rytteren fra BMC Racing formet også den andre halvdelen av et tandem med Tejay Van Garderen. Men alt tidlig på etappe fire mot Etna kom nyheten om at 26-åringen ble nødt til å stå av.

Australieren veltet da 10 kilometer gjensto av søndagens etappe. Der slo han blant annet hode og nakke:

- Dusjen gjorde i hvert fall vondt, uttalte Dennis etterpå ifølge La Bicicleta News og tenkte på skrubbsårene han pådro seg.

- Men utover det har jeg vondt i nakken og jeg har litt hodepine. Det er følgende av å gå ned i velt, men jeg skal treffe osteopaten etterpå, og regner med at han ordner opp, uttalte.

Så skjedde altså ikke. Årets Giro d’Italia fortsetter uten Dennis, og om det tidligere var noen tvil, er det nå utvilsomt at Van Garderen kommer til å få full støtte av BMC Racing.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!